fbpx

Zeid Andersson

Oops! Vad har jag nu sagt? Humoristiskt om kommunikation och andra mänskliga funderingar. Med Zeid kan man få antingen en mycket underhållande föreläsning, eller ren underhållning. Zeid Andersson, stå-upp komiker, sångerska, föreläsare och skådespelerska är en mycket rutinerad artist. Stilen är ironisk, personlig och träffsäker, vass om det behövs och ämnesvalen varierande. Språk, kommunikation, datorer och könsroller är några exempel. Första TV programmet gjorde hon 1969… Sedan dess har hon som komiker och sångerska och skådespelare gjort otaliga shower med bl. a Bosse Parnevik, Siw Malmkvist, Robert Gustavsson m.fl. Senaste året både har TV och Radio stått på agendan, vid sidan av både offentliga och inofficiella uppdrag som underhållare och föreläsare, samt det tunga och mycket inspirerande arbetet att skriva på ”En ANNAN liten jävla show”!

Områden:

Bokningsförfrågan för Zeid Andersson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Oops! Vad har jag nu sagt?

Humoristiskt om kommunikation och andra mänskliga funderingar.

Med Zeid kan man få antingen en mycket underhållande föreläsning, eller ren underhållning.

Oavsett vilket handlar det om många funderingar kring hur vi pratar, rör oss, kommunicerar och läser av varandra. Som komiker använder hon skrattet som avväpning och nyckel, och drar dråpliga slutsatser av vårt beteende.

“Politiker är som Bacon. Mycket i paketet när man köper det och så fort det hettar till försvinner det mesta…..”

Utan att fastna i schabloner av kvinnligt och manligt funderar hon intresserat över skillnader,  hur man når fram. Vi vill alla bli hörda och sedda. Hur gör vi? Vilka signaler sänder vi (nästan alltid omedvetet) ut?

Zeid använder sig av erfarenheter från både yrke och privatliv. Hon har många års erfarenhet som artist i alla möjliga (och omöjliga) sammanhang, och att stå på scen handlar alltid ytterst om att nå fram och få kontakt med publiken.

Hon har flera personliga erfarenheter av att komma in som kvinna i en mansdominerad värld, bl. a som kapten inom den frivilliga Fältartistföreningen där hon har fått en grundläggande militär utbildning och även utbildat fältartister.

Föreläsningarna kan också göras i workshopform där deltagarna får prova t.ex. olika attityder till en text, eller i ett sammanhang, för att få en konkret upplevelse vad det kan innebära att ändra attityd, röstläge m.m. Även här används humor och självironi som verktyg.

“En komiker med snabb ironisk, träffsäker humor!” (Skånskan)

“Ett särskilt omnämnande förtjänar Zeid Andersson, blixtrande vitsig.” (Sydsvenska Dagbladet)

Zeid Andersson, stå-upp komiker, sångerska, föreläsare och skådespelerska är en mycket rutinerad artist. Stilen är ironisk, personlig och träffsäker, vass om det behövs och ämnesvalen varierande. Språk, kommunikation, datorer och könsroller är några exempel. Första TV programmet gjorde hon 1969… Sedan dess har hon som komiker och sångerska och skådespelare gjort otaliga shower med bl. a Bosse Parnevik, Siw Malmkvist, Robert Gustavsson m.fl. Senaste året både har TV och Radio stått på agendan, vid sidan av både offentliga och inofficiella uppdrag som underhållare och föreläsare, samt det tunga och mycket inspirerande arbetet att skriva på ”En ANNAN liten jävla show”!