fbpx

Zarah Öberg

Zarah Öberg inspirerar stora och små till ett rörligare liv och en sund inställning till kost och motion. Hon visar också på glädjen med aktiv lek och att göra saker tillsammans. I Zarahs föreläsning få du tips och små enkla knep för att förändra eller snarare förbättra för dig och din familj.

Områden:

Mer information:

Mer ork i vardagen

Zarah Öberg inspirerar stora och små till ett rörligare liv och en sund inställning till kost och motion. Hon visar också på glädjen med aktiv lek och att göra saker tillsammans. Det behöver inte vara krångligt eller tidskrävande att leva hälsosamt och må bra.

I Zarahs föreläsning få du tips och små enkla knep för att förändra eller snarare förbättra för dig och din familj.

Vad ska en familj hitta på när strandvädret sviker eller om det (peppar… peppar) börjar regna? Din hälsomage säger åt dig att tv inte är rätta knepet och din plånbok ekar lika tomt som idébanken.
Känn dig lugn! Här kommer supertipsen som aktiverar hela din familj, oavsett väder!

Ditt bästa aktivitetsknep som förälder är att föregå med gott exempel. De flesta barn älskar att leka och det är med stor förtjusning som de vill ha mamma och pappa vid sin sida. En inspirerande förälder kan skapa otroliga möjligheter för att barnen skall känna nyfikenhet inför att nya aktiviteter.

En sagolik inspirationsmöjlighet där Zarah fördjupar sig i bl a dessa rubriker:

  • Utmana barnen
  • Bjud in kvarteret
  • Trädgårdshjälpen
  • Barnpassaren
  • Supertipset
  • Bästa utetipsen

Zarah hjälper dig igång med ledorden: inspiration, motivation, enkelhet och lagom.

Zarah Öberg är utbildad kostrådgivare, hälsopedagog, utomhuspedagog och mental tränare med inriktning mot kognitiv beteendeterapi, ätstörningar och övervikt med inriktning mot främst till barn, ungdomar och familjeliv. Under hösten – 2006 var Zarah programledare på Kanal 5´s satsning “Älskling vi dödar barnen” och var ägare och programrådsutvecklare på Itrim – Motion och viktminskningscenter. 
Hennes koncept Pigga Barn är flitigt anlitat av Sveriges barn- och hälsomässor, kolloverksamhet, event och folkparker så som Skansen, IKEA m.fl. Idag är Zarah en flitigt anlitad föreläsare inom inspiration, motivation, pedagogik och livsstilsförändringar samt utbildar kommun och landsting i dessa ämnen. Hon är även en av utbildarna på Friskis och Svettis.

Bokningsförfrågan för Zarah Öberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!