fbpx

Yvonne Skattberg

Who's the boss. Redan som 19-åring startade Yvonne sitt första företag. I Who´s the boss delar hon med sig av sina erfarenheter av företagande. Yvonne Skattberg arbetade som ansvarig utgivare på tidningsförlaget T&T Media i Köpenhamn. Efter en gedigen 30 årskris gjorde hon en helomvändning i livet och började som ståuppkomiker. Hon vann det årets debutpris ”Släng dig i väggen” och arbetar idag som ståuppkomiker, föreläsare och showartist. Hon har medverkat i radio och teveprogram, och gjort mängder av företagsjobb och uppträtt på de flesta ståuppscener runt om i landet.

Områden:

Bokningsförfrågan för Yvonne Skattberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Who’s the boss

Yvonne har underhållande föreläsningar om ca 1 timme på olika teman:

  • Who´s the boss?
  • Din första tanke när du vaknar på morgonen är det?
  • Vad har vi i kylskåpet?
  • Vem ska jag fakturera idag?
  • 40 år kvar! – Tar det aldrig slut?
  • Det är kossornas fel! Om miljö, miljöförstöring och källsortering.

Redan som 19-åring startade Yvonne sitt första företag. I Who´s the boss delar hon med sig av sina erfarenheter av företagande.

Är det så enkelt att kvinnor är rädda för att starta företag, att sitta med i styrelserummen, för ny teknik eller finns det andra orsaker?

40 år kvar! Tar det aldrig slut?

En underhållande och inspirerande föreläsning om stress och hur vi ser på tiden. Varför tänker vi alltid att vi har ont om tid. Är det tiden eller tanken det är fel på? Är det livspussel eller dödpussel vi kämpar mot? Och vad ska man göra av all tid som är kvar?

”Jag började som stå upp komiker när jag var 33 och redan då var jag för gammal. Jag började ta sång och danslektioner när jag var 36, började jobba på krogscenen när jag var 38. Jag har bara jobbat på, nya dörrar har öppnats hela tiden trots att jag alltid har varit ”för gammal”. Visst är det konstigt att vi i vår kultur väljer att begränsa oss så i vårt sätt att tänka om ålder kontra våra möjligheter i livet.”

Yvonne Skattberg arbetade som ansvarig utgivare på tidningsförlaget T&T Media i Köpenhamn. Efter en gedigen 30 årskris gjorde hon en helomvändning i livet och började som ståuppkomiker. Hon vann det årets debutpris ”Släng dig i väggen” och arbetar idag som ståuppkomiker, föreläsare och showartist. Hon har medverkat i radio och teveprogram, och gjort mängder av företagsjobb och uppträtt på de flesta ståuppscener runt om i landet. 2010 var hon Ambassadör för kvinnligt företagande för Tillväxtverket.