fbpx

Urban Gattzén

Från direktör till konstnär. Vi har alla förmågan att förändra vår situation, endast du själv sätter gränserna. Med sin glöd och entusiasm är Urban Gattzén en föreläsare som berör och skapar engageman.

Områden:

Bokningsförfrågan för Urban Gattzén

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Från direktör till konstnär

Min fru skrev en text som beskriver delar av min nya föreläsning:

”Föll för en Snickare. Förlovade mig med en Säljare. Köpte hus med en SnacksChef. Fick barn med en Disneydirektör. Åt stora lass med kungen av Glass. Tittade på annonser med en delägare i Mediabyrå. Fortsatt gift med en konsult.

Urban Gattzén, denne min modige man. Som stoppade snabbtåget. Som gjorde en seglats. Som står stadigt med varsitt ben i två världar. Som ena dagen utvecklar verksamheter hos stora AB´n för att nästa morgon ställa sig vid stafflit. Vidare till lilla företaget som vill växa och fortsätter uppmuntra alla till mod att våga. Vem sa att vägen skulle vara rak?”

/Charlotte Gattzén

Urban Gattzén har en bakgrund som försäljnings- och marknadsdirektör på SIA-Glass, försäljningschef på The Walt Disney Company och säljare på OLW. Urban föreläser på universitet, gymnasier, företag och högskolor runt om i Sverige. Med sin livsresa som grund förmedlar Urban trovärdigt budskapet om vikten av balans i livet, att våga gå sin egen väg och förverkligandet av drömmar.