fbpx

Ulrika Schelwander

Min mission är att arbeta för mer passion, dialog och samarbete i verksamheterna. Jag tror på att växa och utvecklas tillsammans och att våga tänka och göra annorlunda. Jag genomför mina uppdrag med energi, glädje och en twist som ofta överraskar. Jag erbjuder inspirerande föredrag samt utvecklande workshops inom kommunikation och ledarskap.

Områden:

Mer information:

Öka människors engagemang, motivation, arbetsglädje och förmåga att samarbeta

Min mission är att arbeta för mer passion, dialog och samarbete i verksamheterna. Jag tror på att växa och utvecklas tillsammans och att våga tänka och göra annorlunda med människorna i fokus.

Jag genomför mina uppdrag med energi, glädje och en twist som ofta överraskar. Jag erbjuder inspirerande och utvecklande workshops inom ledarskap, kommunikation och samarbete. 

– Med min hjälp slipar ni på kommunikationen och stärker därmed samarbetet och förändringsförmågan på din arbetsplats. Det sker genom workshops som jag utformar och faciliterar. Deltagarna är involverade och engagerade från första stund. Metoder för upplevelsebaserat lärande och praktiskt arbete gör att känslan att ”jag vill göra och har verktyg för det” skapas. Jag har en stor verktygslåda och bred erfarenhet, vilket ger deltagarna de metoder och verktyg just de behöver och har nytta av för att jobba vidare i sin verksamhet.

Utgångspunkten i vårt arbete är att skapa en gemensam plattform och förståelse för nuläget ur ett helhetsperspektiv för att därefter gå vidare med önskat nyläge. Arbetet gör ni naturligtvis tillsammans. Att göra tillsammans är avgörande för hur väl utvecklings- och förändringsinitiativ kommer att lyckas.

– För mig är det viktigt att deltagarna involveras tidigt och är engagerade. Jag använder därför flera perspektiv och verktyg, som tal, text, visuella uttryck och rörelse i rummet. 

Exempel på tidigare uppdrag; Länsförsäkringar, KTH, Energimyndigheten, Evry, Transportstyrelsen, Läkarförbundet, Cap Gemini mfl

Bokningsförfrågan för Ulrika Schelwander

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!