fbpx

Ulrika Hoffer

Ulrika Hoffer arbetar som dietist, journalist och är författare till fem storsäljande böcker om kostoch hälsa. Hon guidar människor till ett mer lustfyllt förhållande till sund mat genom kurser, workshops och föreläsningar och är uppskattad för sitt jordnära förhållande till kost och hälsa – med kostråd och förändringsarbete utan pekpinnar.

Områden:

Bokningsförfrågan för Ulrika Hoffer

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Dietist, föreläsare och författare.


Ulrika arbetar som dietist, journalist och är författare till fem storsäljande böcker om kost och hälsa. Hon guidar människor till ett mer lustfyllt förhållande till sund mat genom kurser, workshops och föreläsningar och är uppskattad för sitt jordnära förhållande till kost och hälsa.

– med kostråd och förändringsarbete utan pekpinnar.
Kostråden är enkla och bygger på lättillgängliga råvaror.

Kort och gott: Grovt och grönt, med bra protein från baljväxter, fisk, skaldjur, ägg, kyckling och lite kött. Och givetvis rotfrukter, grönsaker, nötter, frön, bär och frukt till det. Ingen specifik diet förespråkas, däremot finns alltid hållbarhetsaspekter, individuella skillnader och realistiska ambitioner med i Ulrikas arbete (hon
har själv tre barn med matallergier och har stor förståelse för hur utmanande vardagen kan vara).
Bland uppdragsgivarna finns bland annat CochLear, Skanska, PwC, ICA, Svenska bostäder och Vision. Under sju år var Ulrika dessutom ansvarig för Medborgarskolans diplomutbildningar inom kost, hälsa och näringslära. Till vardags arbetar hon som dietist samt skriver om mat och hälsa.


Exempel på föreläsningar:
– Good mood food. Så äter du för att hålla dig kreativ och fokuserad på jobbet. Få knepen som ger dig tillgång till din fulla kapacitet och håller dig effektiv hela dagen!


– Hälsorealism. Motsägelsefulla kostråd, trendiga dieter, fantastiska vittnesmål och övertygande förespråkare. Hur förhåller man sig i dietdjungeln – med matlust och gott samvete i behåll?


– Uppgradera fikapausen. Gör fikastunderna, såväl hemma som på jobbet, både goda och
hälsosamma!

Ulrika Hoffer har Ulrika Hoffer arbetar som dietist, journalist och är författare till fem storsäljande böcker om kost och hälsa. Hon guidar människor till ett mer lustfyllt förhållande till sund mat genom kurser,
workshops och föreläsningar och är uppskattad för sitt jordnära förhållande till kost och hälsa – med kostråd och förändringsarbete utan pekpinnar.