fbpx

Ullacarin Nilsson

Ullacarin Nilsson har studerat psykologi till magisternivå, Hälsopsykologi, Arbetsvetenskap, Handikappvetenskap och andra Handikappkurser. Hon har även utbildat mig till stresscoach, mental tränare och certifierad internationell coach för Lars-Erik Uneståhl. Ullacarin älskar att föreläsa, hålla kurser och vägleda människor och att få dela med sig av sina erfarenheter.

Områden:

Mer information:

”Konsten att skapa ett nytt liv!”

Livet är som det är och går inte att göra något åt…
Är det många som säger. Eller gör det det?

Varje år drabbas över 20 000 människor av olyckor i trafiken. Flera tusen av dem skadas allvarligt och hundra avlider. Vad händer med dessa människor och hur blir deras liv efteråt?

Ullacarin Nilsson är en som vet då hon skadade sig i en MC-olycka 1984.

Ullacarin skadade båda benen svårt och stannade fem månader på sjukhus, opererades 16 ggr och det tog 2 år och 8 månader innan hon kunde börja arbeta halvtid.

– Hur klarar man att överleva ett sånt trauma?
– Och hur får man ett nytt liv? Jo man skapar sig ett nytt liv!

Hör Ullacarin berätta om sina upplevelser och erfarenheter, hur hon var tvungen att skapa sitt nya liv och hur tacksam hon är för det!

Olyckan har givet mer än den har tagit!
Risken att man deppar ihop och inte kommer igen är ganska stor, när trauman av sådan här karaktär inträffar.

  • Ullacarin kunde välja på att bli ett offer för olyckan och omständigheterna eller
  • välja att finna mening i det som hänt och att skapa sig en ny identitet och ett nytt liv.

Ullacarin hade vid sin olycka en Nära Döden Upplevelse där hon fick reda på vad hennes livsuppgift är. Den och överlevaren inom henne valde att kämpa.
Ullacarin lovade sig själv tre saker när hon låg där. Hon skulle aldrig fråga sig VARFÖR detta hände, hon skulle kämpa allt hon kunde för att bli så bra som möjligt och hon skulle hjälpa andra skadade och sjuka att finna nya vägar i livet.

Ullacarin hade ett hemligt verktyg under sin rehabilitering.
Ullacarin är helt övertygad om att hon idag inte skulle vara den hon är och kunnat skapa det liv hon ville och vill ha om hon inte haft … den mentala träningen att tillgå. Ullacarin fick inget känslomässigt stöd alls under sin rehabilitering. Utan insåg att skulle hon klara det här, fick hon FIXA DET SJÄLV.
Det är precis det hon har gjort. Ullacarin har skapat det hon vill i sitt liv och lever efter sin inre röst och sina mål, visioner och missioner. Ullacarin har även använt sin mentala styrka till att klara det läkarnas kunskaper inte trott går.

Ullacarin Nilsson har studerat psykologi till magisternivå, Hälsopsykologi, Arbetsvetenskap, Handikappvetenskap och andra Handikappkurser. Hon har även utbildat mig till stresscoach, mental tränare och certifierad internationell coach för Lars-Erik Uneståhl. Ullacarin älskar att föreläsa, hålla kurser och vägleda människor och att få dela med sig av sina erfarenheter.

Bokningsförfrågan för Ullacarin Nilsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!