fbpx

Tord Sand

Älska din nästa såsom dig själv. Hur många gånger har vi inte dömt andra, ofta ohörda eller med dålig förståelse för varför dom har gjort som dom gjort i sina vägval. Om vi ska döma våra medmänniskor, då har vi mindre tid att älska dom för det dom står för.

Områden:

Mer information:

Älska din nästa såsom dig själv

Hur många gånger har vi inte dömt andra, ofta ohörda eller med dålig förståelse för varför dom har gjort som dom gjort i sina vägval eller vad dom sagt oss eller andra i vår närhet. Om vi ska döma våra medmänniskor för det dom står för och säger, då har vi mindre tid att istället älska dom för det dom står för och kanske kan lära oss i det vi inte ser och förstår?

Många har ibland mött samma sak, oftast kommer detta fram på omvägar då de som uttalar åsikter om oss inte alltid vågar eller vill stå för det rakt ut eller av olika skäl inte törs konfrontera den sanning som ligger bakom, då det är enklare att döma än att söka den riktiga grunden till det dom först kanske inte såg eller förstod i det som gjorts eller uttalats.

Moder Theresa var en av världshistoriens största hjälpare, med ett hjärta av guld och tanken fylld av kärlek till sina medmänniskor. Hon gjorde underverk på jorden och Tord ser mycket i hennes gärningar som vi kan lära oss av.

Det enda som man inte kan ta ifrån oss människor är kärleken till livet, menar Tord. Bara vi får den uppmuntran att få synas för dom vi är, så tappar vi sällan den sista lilla gnistan, som gör att vi kan fortsätta älska livet och oss själva.

När gav du din närmaste en kärleksfull tanke och handling? När dom som minst förtjänade det?

Och när du gjorde det, visst hände det positiva saker inom dig och för den du gav din kärlek och omtanke?

I Tords föreläsningar är huvudbudskapet: Döm inte andra, utan sänd dom en god kärleksfull tanke och förståelse, det kan förändra deras liv och även ge dom en möjlighet att komma i en bättre version, om det nu är så att dom var i en svag stund eller var på väg åt fel håll. Det fyller inget syfte att vara jordens domare, utan vi måste vara mer stödjande och förstående till det vi ser och upplever.

Om sociala media

Tords intresse och arbete med sociala medier började redan i början av 2000-talet då det första lanserades, och till idag så hjälper han många olika företag, föreningar, kommuner, privatpersoner och kända varumärken att synas mer på internet då det har stor genomslagskraft när man gör det med en genomtänkt strategi.

Tords roll som marknadsförare och rådgivare om onlinemarknadsföring är att stödja och utveckla sina uppdragsgivare i området, dels för att dom ska förstå vilken enorm kraft och genomslag det har när man når tiotusentals läsare med bara några knapptryck på datorn. Internet och Google som kallas för ett ”reputation management system” är idag ansett som den snabbaste spridningsvägen för vårt professionella rykte, och genomslaget är gigantiskt då de flesta sociala medierna kopplat ihop sig med just Google.

Tord Sand
 är en engagerad och positivt laddad livsstilscoach, med en bakgrund från friskvårdsbranschen, som professionell affärsutvecklare samt som utbildare i referensnätverkande. Tord erbjuder helt nya vägar inom virtuella affärsforum för att öka kontaktytorna samt skapa mer intäkter. Men med en tonvikt i mentorskapet att bygga en arbetsplattform och strategi för ett enklare sätt att leva sina dagar.

Bokningsförfrågan för Tord Sand

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!