fbpx

Tord Olsson

”Hållbara relationer – hur då?”. De flesta av oss längtar efter hållbara och levande relationer, vare sig det gäller kärleksrelationer, arbetsrelationer eller vänskapsrelationer. Men hur gör vi i praktiken för att få det vi vill ha? Heléne & Tord är själva ett engagerat par som utforskat relationsområdet grundligt. Målet har varit att få relationen att växa och fördjupas i praktiken.

Områden:

Mer information:

”Hållbara relationer – hur då?”

De flesta av oss längtar efter hållbara och levande relationer, vare sig det gäller kärleksrelationer, arbetsrelationer eller vänskapsrelationer. Men hur gör vi i praktiken för att få det vi vill ha?

Heléne & Tord är själva ett engagerat par som utforskat relationsområdet grundligt. Dom har gått kurser, studerat en mängd böcker och filosofier, övat och prövat, misslyckats och lyckats. Målet har varit att få relationen att växa och fördjupas i praktiken. Sina mest positiva lärdomar och fungerande verktyg har de samlat i Relationsboxen.

Utifrån deras erfarenheter och kunskaper delar de öppet med sig om vad som skapar framgång när det gäller våra relationer – och – vad som kan motverka det. Från föreläsningen får man med sig flera handfasta tips och råd för att utveckla relationerna i sitt eget liv. Det är en rolig, givande och stundtals stark resa i relationsutvecklingens spår.

Goda relationer gör oss friskare och mer levande! Kvaliteten på våra relationer på hemmaplan spiller över på våra prestationer och relationer i arbetslivet. Vågar du se på dina relationer – och är du beredd att utvecklas?

Med företag och organisationer jobbar Heléne & Tord med team- och ledarutveckling, med särskilt fokus på framgångsrik kommunikation, arbetsrelationer och förtroendefullt samarbete.

För par som vill utveckla sina kärleksrelationer har Heléne & Tord skapat Relationsboxen, ett utvecklingsverktyg för hemmabruk. De ger också kommunikationskurser för par, grundat på långvarig internationell relationsforskning (PREP). Heléne & Tord erbjuder även parcoaching för par som vill få skräddarsytt stöd samt föreläsningar om utveckling av relationer för företag och privata nätverk.

Föreläsningen kan anpassas för att betona antingen våra arbetsrelationer eller våra kärleksrelationer. En föreläsning om arbetsrelationer fokuserar främst på kommunikation, attityder och beteenden, medan en för kärleksrelationer främst inriktas på kommunikation, närhet och lust.

Heléne Zachrison, beteendevetare, samt Tord Olsson, civilekonom med fördjupning inom ledarskap, kommunikation och pedagogik, arbetar båda som konsulter med fokus på att stödja människor att utveckla sina relationer – både i arbetslivet och på hemmaplan.

Bokningsförfrågan för Tord Olsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!