fbpx

Tony Silverstolpe-Berglund

ATT VÅGA GÖRA VAL. Äventyraren Tony Silverstolpe-Berglund är före detta elitsoldat i Franska Främlingslegionen, författare och föreläsare. Han är nu aktuell med sin nyskrivna föreläsning om konsten att hantera livets risker. Tony är en erkänt skicklig föreläsare som inspirerat tusentals deltagare att växa som människor. Föreläsningen är uppbyggd utifrån egna livserfarenheter samt rön från den senaste forskningen kring risktagande. Föreläsningen finns även i engelsk version.

Områden:

Mer information:

ATT VÅGA GÖRA VAL

ATT VÅGA GÖRA VAL. –   är en underhållande föreläsning med spännvidd från vardagliga livserfarenheter till extrema äventyrsexpeditioner. Tony belyser ämnen som risk och tillit, personligt ledarskap baserat på insikter och vikten av att våga ta beslut.
Äventyraren Tony Silverstolpe-Berglund är före detta elitsoldat i Franska Främlingslegionen, författare och föreläsare. Han har bland annat paddlat kajak till England, utfört en bergsexpedition till Aconcagua 6962 meter m.ö.h och slagit ett världsrekord i Vertical Run. Tonys nästa projekt är en nordisk expedition till Grönland med syfte att genomföra världens första trippelutmaning i subarktisk miljö.
”Att våga göra val” är en inspirations- och motivationsföreläsning

Sagt om Tony som föreläsare:

”Stort tack för en fantastisk föreläsning som gav både allvar och skratt. Du har mycket att ge till personer inom näringslivet.”
-Pia Akoral, M.Sc. (Chem. Eng.) Product Sales Manager, Tetra Pak Systems

”Jag kan varmt rekommendera Tony Berglund som föreläsare. Han har förmågan att inspirera åhörarna tack vare sin personliga entusiasm och varma utstrålning! ”
-Pia Lundahl, Personalchef Stena Line Scandinavia AB

”Måste säga att din föreläsning idag är en av de absolut bästa jag varit med om och du fick mig att fatta ett viktigt beslut idag. Tack!”
-Aspirant, Polishögskolan

Bokningsförfrågan för Tony Silverstolpe-Berglund

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!