fbpx

Toni Rhodin

SAMLOM SALABAMLOM. Ett föredrag om Brazil Jack och cirkusfamiljen Rhodin. Toni Rhodin är skådespelare, cirkuskonferensier, författare och föredragshållare. Beledsagad av ikoniska foton från familjens album berättar han halsbrytande anekdoter om farfadern, den legendariske cirkusmannen Brazil Jack. Många gestalter ur den färgsprakande familjen som sysslat med tivoli, cirkus, magi, dans, musik och teater sedan 1862, passerar revy i det dryga timmen långa föredraget.

Områden:

Mer information:

SAMLOM SALABAMLOM!

Ett föredrag om Brazil Jack och cirkusfamiljen Rhodin.

Toni Rhodin är skådespelare, cirkuskonferensier, författare och föredragshållare.  Beledsagad av ikoniska foton från familjens album berättar han halsbrytande anekdoter om farfadern, den legendariske cirkusmannen Brazil Jack. Många gestalter ur den färgsprakande familjen som sysslat med tivoli, cirkus, magi, dans, musik och teater sedan 1862, passerar revy i det dryga timmen långa föredraget.

Rekommendationer från tidigare uppdrag

Studieförbundet Vuxenskolan genomför mer än 500 föreläsningar på Malmös vårdboende, mötesplatser och föreningar och gör på så sätt kulturen mer tillgänglig för många som inte kan tillgodose det behovet själv. Hos oss är man väldigt snabb att höra ifrån sig när musik eller föreläsning inte uppfyllde förväntningarna hos dem som beställer från SV. Sällan, väldigt sällan händer det att man hör av sig när det är tvärtom, det är underförstått att om man inte klagar, då är man nöjd. Men, trenden har ändrats efter att Toni kom med i vår katalog. Alla ställen han varit och föreläst på tog sig tid att höra av sig och berömma det Toni gör. Det krävs skicklighet att ta en bit av Sveriges historia och låta publiken skapa en personlig relation till den och samtidigt inte glömma bort sig själv som en del av den historien” Bozana Novacovic Verksamhetsutvecklare Studieförbundet Vuxenskolan.

”Toni Rhodin är en kunnig och entusiasmerande föredragshållare som trollbinder sin publik med sina färgstarka föredrag om familjen flerhundraåriga cirkushistoria” Jeanette Rosengren, Kira förlag/cirkelledare ABF.

”Cirkusakademiens mångårige ledamot Toni Rhodin har många strängar på sin lyra. Bland annat är han en excellent föredragshållare, chosefri, ledig, rolig och intressant. Men så är han ju också skådespelare i grunden. Jag har sett och lyssnat till Toni i skilda sammanhang, ofta tillsammans med handplockade bilder från det aktuella ämnet. En trevlig bekantskap som fångar åhörarnas öga och öra” Lennart Strandner, Redaktör Sveriges Cirkustidning Cirkulära Notiser.

”Vi följde med på en berättarresa i cirkusens mystiska historia. Publiken som oftast inte orkar med långa sessioner satt hänförda och lyssnade noga-många igenkännande kommentarer och skratt. Rekommenderas varmt” Ewa Wörlen enhetschef Harakärrgårdens äldreboende.

Om Toni Rhodin:

Povel Ramelsällskapet, Trelleborgs stadsbibliotek, Cirkusakademien, Växjö teaterförening, Hillesgården, Studieförbundet/Vuxenskolan-Malmö, Hurva hembygdsförening, Hässleholms allmänna kulturförening, Mariakyrkan-Malmö, Malmö afasicenter, Jämshögs folkhögskola, Dammfrigården-Malmö, Stångby SPF, Galleri M i Eslöv mm.

Bokningsförfrågan för Toni Rhodin

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!