fbpx

Tone Bekkestad

Go green by black numbers. Efter ett drygt decennium framför kameran som meteorolog på TV4, och med gedigen kunskap om klimat och klimatförändringar, är Tone med sitt proffsiga framförande en mycket uppskattad och flitigt anlitad föreläsare på temat klimat, klimatförändringar och lösningar på vår tids största utmaningar.

Områden:

Bokningsförfrågan för Tone Bekkestad

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Go green by black numbers

Tone Bekkestad är utbildad meteorolog vid Universitetet i Bergen och har många års erfarenhet inom områdena väder och klimat. I sina föreläsningar delar hon – på ett lättfattligt sätt – med sig av sin kunskap om klimatförändringar, de senaste forskningsresultaten och framtida klimatförändringars konsekvenser för naturmiljön och människan.

Tones intresse för klimatet började redan 1992 då hon hade en känd professor på området som sin handledare vid University of Calgary, Canada. Med många års erfarenhet inom väder och klimat, och ett allt större fokus på hur vi ska kunna lösa klimathotet, har hon precis lanserat boken “Nu jäklar är det dags!”. Både i föreläsningarna och boken visar Tone vilka fantastiska möjligheter som finns för att lösa klimathotet.

I hennes föreläsning “Go green by black numbers!” talar Tone om smarta gröna teknologiska lösningar och lönsamma gröna investeringar. Efter ett drygt decennium framför kameran som TV-meteorolog på TV4, och med gedigen kunskap om klimat och klimatförändringar, är Tone med sitt proffsiga framförande en mycket uppskattat och flitigt anlitad föreläsare på temat klimat, klimatförändringar, och lösningar på en av vår tids största utmaningar.

Lyssna på en spännande föreläsning, där Tone lyfter fram innovativa och spännande exempel på förnybar energi och energieffektiv teknik, innovativa och lönsamma investeringar, och ett antal exempel på företag som, genom att se över sin resursanvändning, har sparat stora pengar och minskat dess negativa miljöpåverkan. Följ med på en resa in i vad hon kallar “lösningarnas värld” – lösningar på klimathotet genom inspiration stället för dåligt samvete.

Som Tone säger: “Kom ihåg – vi ska tillbringa resten av våra liv i framtiden. Låt oss fokusera på den och göra den till en underbar värld!”.

Moderator
Tone är också en mycket uppskattad moderator för konferenser, seminarier och debatter – alltid väl påläst och engagerad lyckas hon skapa den rätta stämningen, oavsett uppdrag.

“Vi uppskattade alla väldigt mycket din presentation – du ägde verkligen scenen och gjorde en intressant och rolig presentation.” – Göteborgs Hamn

Foto: Knut Bry

Tone Bekkestad bjuder med dig på en resa in i vad Tone kallar ”lösningarnas värld” – lösningar på klimathotet genom inspiration stället för dåligt samvete. Tone förklarar klimatförändringar på ett lättförståeligt sätt och kan redogöra för konsekvenser de får för naturen och människorna. Tone är utbildad meteorolog vid Universitetet i Bergen. Hon har nu slutat på TV4, är entreprenör och driver eget företag samt håller föreläsningar.