fbpx

Tomas Enhager

”Framgång och Förebild”. Att föreläsa är det Tomas gör mest. I alla de former. Kick-off, avslutning, motivationshöjande, som belöning till personalen, vid kriser, vid uppsägningar, och ännu flera kick-offer. Tomas Enhager har som affärsidé är att ta de han möter minst ett steg längre än de trodde var möjligt. Han föreläste om personlig utveckling redan 1979. De senaste 20 åren har Tomas talat för ett 1000-tal företag och kommuner, ofta flera gånger för samma grupp. Han använder sig inte av en standardföreläsning med samma powerpointbilder varje gång. Tomas lyssnar i kundens behov och anpassar alltid sin föreläsning till gruppen och situationen.

Områden:

Bokningsförfrågan för Tomas Enhager

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Framgång och Förebild”

Att föreläsa är det Tomas gör mest. I alla de former. Kick-off, avslutning, motivationshöjande, som belöning till personalen, vid kriser, vid uppsägningar, och ännu flera kick-offer.

Rubriker bl a:

  • Framgång och Förebild (presenteras nedan)
  • Hälsa vertikalt och horisontellt
  • Nio samurajprinciper när det gäller
  • Flyt i livet har inte med tur att göra

Framgång
Att skapa framgång och vara en förebild är något jag ofta pratar om nu för tiden. Framgång kan låta gammalt, med önskan att nå det är alltid lika aktuell. Kanske vill vi bli påminda om hur man gör, för att vi till sist sak börja göra det vi vet att vi borde ha gjort.

En företagsledare uttryckte det som att de inte behövde öka kompetensen mer på företaget, bara alla använder den kompetens de redan har…

Fem steg till framgång.

1. Tydlig karta
2. Plan
3. Beslut
4. Mycket och fokuserad aktivitet.
5. Noggrann uppföljning. Svårare än så är det inte. Inte lättare heller.

Ibland kan inte ledningen säga detta längre, då är det lättare att ta in någon utifrån. Där har Tomas kommit in på företag för att prata fler än en gång.

Förebild

Allt för ofta hör vi talas om ledare, chefer och säljare med psykopat-varning som leder företag och avdelningar, eller som vinner säljtävlingar. Det är som att de går över lik för att skaffa sig makt och tjäna pengar. Visserligen kan ägarna vara glada ett tag så länge pengarna strömmar in, och så länge bubblan håller. Men sedan lämnar de lätt kunder, medarbetare och ägare i sticket. Det är där det blir desto viktigare att skapa en kultur som balanserar framgång med att vara en stolt förebild.

Vi har alldeles för få genuina förebilder i samhället idag.

Förebilderna är ofta personer som presterar stort inom idrott, film och musik. Det Tomas tycker är roligt är att det börjar växa ett intresse för mänskliga förebilder, människor som betyder något för individer, familjer och hela samhällen, människor som gör skillnad.
Att föra in detta tänket på ditt företag redan idag är som att försäkra bilen – det är bara något vi måste göra! Våra företag måste bli förebilder i samhället idag för att ta marknadsandelar i morgon. Det är så ni attraherar såväl kompetent personal, som de trogna kunderna i framtiden.

Detta har Tomas arbetat med i många år. Han vet hur han ska anpassa detta till ditt företag! Detta blir en wow upplevelse!

Tomas Enhager har som affärsidé är att ta de han möter minst ett steg längre än de trodde var möjligt. Han föreläste om personlig utveckling redan 1979. De senaste 20 åren har Tomas pratat för ett 1000-tal företag och kommuner, ofta flera gånger för samma grupp. Han använder sig inte av en standardföreläsning med samma powerpointbilder varje gång. Tomas lyssnar i kundens behov och anpassar alltid sin föreläsning till gruppen och situationen.