fbpx

Tina Rose

Utan mig stannar Sverige - kan man säga så eller… När sa du det till dig själv sist? Det tragiska är att de flesta av oss aldrig skulle komma på tanken att upphöja sig på det viset. Jag tror att vi alla skulle må bättre om vi kunde se vår storhet, att vi duger som vi är. Känna oss älskade både privat och på våra arbetsplatser…

Områden:

Mer information:

Utan mig stannar Sverige – kan man säga så eller…

När sa du det till dig själv sist? Det tragiska är att de flesta av oss aldrig skulle komma på tanken att upphöja sig på det viset. Jag tror att vi alla skulle må bättre om vi kunde se vår storhet, att vi duger som vi är. Känna oss älskade både privat och på våra arbetsplatser.

Möt livsinspiratören,framgångscoachen,artisten,radioprataren mm. Tina Rose som på ett varmt humoristiskt sätt föreläser om konsten att se det positiva i tillvaron, samt att våga leva ut sina drömmar……

Vill du bli inspirerad,känna mera glädje och energi samt att få skratta.

Välkommen till en spännande dag med Tina. Allt Tina berättar om är självupplevda upplevelser som kan hjälpa åhörarna att hitta nya vägar i tillvaron.

Tinas förhoppning är att du som lyssnar ska få de nycklar som kan hjälpa dig  att bli mera positiv,känna starkare självkänsla och livsglädje. Du får också ta del av hur man kan ta hjälp av attraktionslagen..

Tina jobbar idag som framgångscoach med både privatpersoner,företag. Föreläser om attraktionslagen,livsglädje,inspiration och glädje. Samt sjunger i ett rockband, skriver låtar etc.

Bokningsförfrågan för Tina Rose

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!