fbpx

Tiina Bruno

Föräldrasmarta företag. Många företag kallar sig föräldravänliga idag och ger olika typer av stöd till anställda föräldrar. Men det räcker inte längre för att vara attraktiv som arbetsgivare och inte bara locka, utan framför allt utveckla och behålla sina medarbetare – genom livets olika faser.

Områden:

Bokningsförfrågan för Tiina Bruno

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Föräldrasmarta företag

Många företag kallar sig föräldravänliga idag och ger olika typer av stöd till anställda föräldrar. Men det räcker inte längre för att vara attraktiv som arbetsgivare och inte bara locka, utan framför allt utveckla och behålla sina medarbetare – genom livets olika faser.

Livet innehåller många områden som skapar värde för varandra, t ex på jobbet. Föräldrar utvecklar ständigt färdigheter som gör nytta även på jobbet, inte minst i rollen som chef (effektivitet, organisationsförmåga, prioriteringsförmåga, närvaro, kreativitet…).
Genom att på ett smart sätt uppmärksamma föräldrakompetensens värde för arbetsgivaren och koppla insatserna till väl valda processer och strategier internt kan man göra stor skillnad.

Man blir ”föräldrasmart” – som företag, chef och medarbetare, vilket ger en mängd värden till såväl individer som företag. Det handlar om nya effektiva insatser inom modern Talent Management, Employer Branding och ledarutveckling.

Välkommen till ett seminarium som varvar inspiration med reflektion och diskussioner. Du får med dig nya perspektiv, exempel och verktyg för att som ”Föräldrasmart ambassadör” bidra till ett mer ”Föräldrasmart företag”.

Tiina Bruno är företagscoach (ICF), föreläsare och grundare av koncepten ”Föräldrasmart” (författare till boken med samma namn) och ”Energihjulmetoden”. Hon har lång erfarenhet av att med hjälp av ledarskap, kommunikation, visionsarbete och värderingar utveckla företag och individer. Med värme, engagemang och energi guidar hon såväl stora som små företag samt enskilda personer i att börja ta vara på ALL kompetens, skapa maximal energi, leva ett ”helt liv” – samt landa i hur det ska gå till i praktiken.