fbpx

Teresa Tönisberg

"Stresshantering? Mera lättja!" Teresa Tönisberg skapar komedi-terapi. Det är bevisat att skratt får blodkärlen att vidgas och blodet att flyta lättare. Teresa är både komiker och psykolog.

Områden:

Teresa Tönisberg

Mer information:

“Stresshantering? Mera lättja”

Teresa Tönisberg  skapar komedi-terapi. Det är bevisat att skratt får blodkärlen att vidgas och blodet att flyta lättare. Teresa är både komiker och psykolog.

Teresa skojar om våra rädslor och om våra fördomar. Med Teresa på scen skrattar vi plötsligt åt ensamhet och klimathot, krig och otrohet. Det är befriande och hälsosamt! Man får också veta varför så många muslimer bor i Turning Torso, Malmös skrytbygge. I rollen som psykolog och komiker är Teresa alla mäns mardröm; först bli sönderplockad och sen bli utskrattad!

Förslag på rubriker:

  • Kommunikation- är det bra?
  • Meningen med arbetslivet
  • Stresshantering? Mera lättja!
  • Är vi inte alla barn med särskilda behov?
  • Teresa specialskriver och anpassar material om så önskas. Showen kan fokusera antingen på företaget, eller ämnet för utbildningen/konferensen/temadagen.

Teresa är ofta anlitad på företagsfester, konferenser och fortbildningsdagar. Teresa är  konferencier på nöjespalatset Slagthusets comedy-kvällar. Teresa är särskilt uppskattad komiker inom “människo-branscherna”. Teresa har insider-kunskaper om hur livet gestaltar sig inom sjukvården, socialvården och skolan, och har något träffsäkert att säga om alla yrkesgrupper som finns där. Men inget ämne är henne främmande, det går lika bra att skoja om miljö- och klimat som ångestroterande värmeväxlare … eller i alla fall nästan…

Referenser
“Psykologen/standupkomikern var superb” ”Teresa var underbar!” ”Härligt med med glada skratt – bra för hälsan!”

“Kul med stand-up i andra halvlek – man blir ofta trött när det är träffar på eftermiddagar”

Teresa Tönisberg skojar om allvarliga saker som ensamhet, krig och klimathotet. Och skilsmässor. Teresa är frånskild och har ett brokigt förflutet: Teresa har krattat på kyrkogårdar och jobbat på sjukhus och skrivit manus till sjukhussåpan Vita Lögner. Och så har hon gått ut med soporna jättemånga gånger. Livserfarenhet kallas det. Sedan 2004 har Teresa ståuppat på klubbar, privata fester och företag.

Bokningsförfrågan för Teresa Tönisberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!