fbpx

Susanne Wendt

Föräldraskap - Att möta sitt barn. En föreläsning som innefattar förlossningsförberedelse, samtal, övningar och filmvisning som ger dig, som blivande förälder, en chans att bli av med förutfattade meningar om "hur svårt det måste vara” att föda barn och bli förälder och i stället börja se fram emot, och längta efter, födelsen.

Områden:

Mer information:

Föräldraskap – Att möta sitt barn

En föreläsning som innefattar förlossningsförberedelse, samtal, övningar och filmvisning som ger dig, som blivande förälder, en chans att bli av med förutfattade meningar om “hur svårt det måste vara” att föda barn och bli förälder och i stället börja se fram emot, och längta efter, födelsen.

Syftet är att öka den blivande mammans (och pappans) självtillit och trygghet.

Filmen ”När Minna kom till jorden” visas för blivande föräldrar i samband med föreläsningen.

Susanne Wendt är mamma till fem barn, alla födda naturligt. Den sista födelsen -99 blev fångad i en dokumentärfilm som har inspirerat många blivande mammor. Utbildad som process-coach och Animator-utbildare i Futures Unlimited, Utbildad Intuitive coach med Alan Seale. Deltagit och lett flera processorienterade utvecklingsprogram. Susanne har även lett flera workshops med olika kollegor, bland annat Mångfald, Vision och Delaktighet med Kulturlänk, The Future Café för nyföretagare, Framtidens Föräldraskap och Äventyr och Magi i kärlek.

Bokningsförfrågan för Susanne Wendt

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!