fbpx

Susanne Stensson

Talarskräck - ett hinder i vardagen. Susanne berättar i sin föreläsning om upplevelser och erfarenheter kring sin tidigare Talarskräck. Hur rädslan utvecklades till fobi och slutligen blev ett hinder i hennes karriär.

Områden:

Bokningsförfrågan för Susanne Stensson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Talarskräck – ett hinder i vardagen

Susanne berättar i sin föreläsning om upplevelser och erfarenheter kring sin tidigare Talarskräck. Hur rädslan utvecklades till fobi och slutligen blev ett hinder i hennes karriär. Under hennes år som trafik -och marknadschef på ett affärsflygbolag, tvingade sig Susanne att gå på viktiga möten. Styrelsemöten och föräldramöten blev till en pina. Till slut var måttet rågat.
Susanne gick våga tala kurs, började träna mental träning och slängde sig ut i rädslan, för att komma över skräcken.
– Talarskräck är onödigt, säger Susanne idag med glimten i ögat.

Susanne förmedlar med både känsla och humor detta så vanliga problem bland oss människor.
Hon uppskattar kommunikation med sin publik och ger dig som vill en möjlighet att komma upp på scen för att säga några ord. En föreläsning som berör samtidigt som den inspirerar.

Media har uppmärksammat hur Susanne kommit över sin talarskräckskräck. Hon har hjälpt ett antal personer genom att pröva det hon själv lyckats med och står idag mer än gärna på scen.
Som Certifierad Internationell Coach ligger det henne varmt om hjärtat att vilja hjälpa människor till förändring.

  • Tala är roligt
  • stärkande
  • inspirerande
  • kreativt
  • ger självförtroende

Susanne Stensson är certifierad internationell coach (ICC). Hon är en glad och utåtriktad kvinna och vänder negativt till positivt genom att vara sitt sanna jag. Hennes tidigare liv har varit tufft men gett henne värdefulla erfarenheter och det är hon glad för idag. Susanne är spontan, glad och trygg. Hon har förmågan att i trängda situationer kunna slappna av och ha tillit, där andra ger upp.
Vidare arbetar hon med mental träning för ungdomar inom idrotten och är ansvarig för föreningen allFair i Västra Götaland. Denna förening jobbar med frågor kring idrottsetik.