fbpx

Susanne Fredriksson

”Friska relationer - friska arbetsplatser” Dåliga relationer är grunden till mycket av ohälsan både i våra hem och även i andra sammanhang. Goda relationer är en förutsättning att må bra. Både på vår arbetsplats och i vår privata sfär utvecklas vi positivt om vi har relationer som är fyllda av värme, gemenskap och en ömsesidig respekt.

Områden:

Mer information:

”Friska relationer – friska arbetsplatser”

Dåliga relationer är grunden till mycket av ohälsan både i våra hem och även i andra sammanhang. Goda relationer är en förutsättning att må bra. Både på vår arbetsplats och i vår privata sfär utvecklas vi positivt om vi har relationer som är fyllda av värme, gemenskap och en ömsesidig respekt. Att skapa goda relationer är dock ingen självklarhet, det krävs kunskap och tid att se problemen innan de blir för stora.

De företag och organisationer som ser helheter ser också det energiläckage som förekommer när problemen i familjen växer och där hemmet inte längre fungerar som en oas, utan blivit en “krigzon”. Hur vi på ett förebyggande sätt kan hjälpa familjen att utvecklas på ett positivt sätt, skapar kraft och energi att lösa andra problem. Som mamma, hustru och konsult i relationsinriktade ämnen, berör oss Susanne än en gång om vikten av att se helheten i livet, där familjen och den anda och atmosfär som råder där är en viktig förutsättning för Att vi ska ha kraft och energi över i våra andra roller i livet.

Att skapa harmoni på en arbetsplats handlar om att utveckla social kompetens.
Skapa medarbetarkultur i stället för motarbetarkultur- hur då?

  • attityden – allas ansvar
  • utveckla medarbetarsamtal
  • en atmosfär som befrämjar medarbetare och inte motarbetare
  • se oss som energivarelser
  • vi känsla – ingen tillfällighet
  • vårda det friska – med medarbetarkultur -hur då?
  • vi vet – men hur gör vi?

Susanne Fredriksson är känd i föreläsarkretsar. En berättarkonstnär som berör på djupet och som får oss att stanna upp och fundera på livets ljuvligheter! De som lyssnar glömmer henne aldrig och det som hon säger sitter i länge, länge. Susanne är konsult, utbildare, inspiratör och föredragshållare som talar om kommunikation och social kompetens i vårt relationssamhälle.
Hon är mästare på att vända negativa spiraler och locka fram det positiva hos alla. Hon berör starkt med sitt varma och engagerade sätt och det fullkomligt sprakar om henne när hon står på scenen.

Bokningsförfrågan för Susanne Fredriksson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!