fbpx

Stig Wiklund

Lär av världsstjärnornas coach ! Mental coach åt bl a Sveriges Olympiska Kommitté SOK , Motiverande medarbetare gör ett bättre arbete. Såväl kvantiteten som kvaliteten på de utförda arbetsuppgifterna ökar. Och antagligen har motiverande människor det roligare. Att förstå vad man gör och varför, att ha ett mål som man sympatiserar med, att ha meningsfulla arbetsuppgifter och vara klar över sin egen roll – det är att vara motiverad.

Områden:

Mer information:

Lär av världsstjärnornas coach !

Stig Wiklund har under 30 års tid jobbat med många mästare både på och utanför idrottsarenan. Stig berättar om hur man bygger en mästare inom sportens värld, men också inom yrkeslivet. Han ger sina bästa mentala tips som skapat enorma resultat för några av Sveriges främsta idrottare. Det handlar bland annat om konsten att coacha sig själv, den mentala inställningens betydelse, att bli bekväm med det obekväma, strukturerad reflektion och om att ha tankar som hjälper och inte stjälper!

Stig Wiklund är en av landets främsta mentala tränare/coach och även uppskattad föreläsare. Bland Stigs adepter finns ett helt gäng SM-, OS- och VM-medaljörer. Sammantaget har det blivit över 260 medaljer varav 55 guld. Stig har jobbat med 40 landslagsutövare, 4 världsmästare och flera bland de bästa i världen i sina discipliner – däribland VM-hjälten Johan Olsson,

Stig har jobbat och jobbar med skidikonen Johan Olsson, superskidstjärnan Frida Karlsson, fotbollsstjärnan Emil Forsberg, Britta Johansson-Norgren världens genom tiderna bästa långloppsåkare, skidskytteikonen Helena Ekholm, Anna Olsson, OS-guldmedaljör i Turin 2006 och racerföraren Marcus Ericsson, vinnare av Indy 500, världens största idrottsevenemang med 300 000 besökare.

Stig jobbar också med stjärnskådespelaren Peter Haber, mera känd som Martin Beck.

Stig jobbar även som mental tränare/coach åt kommunalråd, ledningsgrupper, toppchefer, talanger, skådespelare, entreprenörer, ungdomsstjärnor och företagsledare.

Han har också varit med om att bygga och få pris i Sveriges bästa arbetsplats när han var regionchef på LRF i Västernorrland, GIF Sundsvalls resa till Allsvenskan, Sandviken till svenska mästare i bandy och ICA Rosens fantastiska företagsresa! 

Under de senaste åren har det publicerats närmare 200 artiklar och flera TV- och radioinslag om Stig och hans mentala coacharbete både i Sverige och utomlands!

Stig har skrivit tre böcker om mental träning/coaching de senaste åren. Det är Vägen tillbaka, med en av världens bästa skidskyttar genom tiderna, Helena Ekholm, och boken Våga välja eget spår med OS-guldmedaljörerna Anna och Johan Olsson. Boken Huvudrätt – mental träning för alla, tillsammans med OS- och VM-hjälten Johan Olsson och världsauktoriteten inom mental träning Lars-Eric Uneståhl! 

Stig har varit med om att bygga och få pris i Sveriges bästa arbetsplats, GIF Sundsvalls resa till Allsvenskan och Bollstadamerna till ett topplag, Sandviken till svenska mästare i bandy, Team Robert Bergh till Sveriges ledande travstall, ICA Rosens fantastiska resa.

Bokningsförfrågan för Stig Wiklund

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!