fbpx

Stefan Görwik

Skapa motivation och handlingskraft Stefan Görwik är en av Sveriges mest erfarna föreläsare. I över 25 år har han inspirerat människor till ökad arbetsglädje, motivation och bättre ledarskap. Hans föreläsningar är fyllda med entusiasm, energi och humor. Stefan Görwik började sin karriär som utbildningskonsult i mitten av 1980-talet.

Områden:

Mer information:

Skapa motivation och handlingskraft

Stefan Görwik är en av Sveriges mest erfarna föreläsare. I över 20 år har han inspirerat människor till ökad arbetsglädje, motivation och bättre ledarskap. Hans föreläsningar är fyllda med entusiasm, energi och humor.

Stefan Görwik föreläser om hur man omsätter projekt och mål till handling och resultat. Med ett högt tempo och entusiasm berättar Stefan hur vi gör för att öka motivationen – även när det tar emot. Han ger oss konkreta verktyg och handlingskraft att nå ända fram.

Vad är arbetsglädje och hur gör vi för att öka den? Detta är en föreläsning där alla bidrar med idéer och förslag till hur samarbetet och arbetsglädjen ska utvecklas. Den genomförs som en interaktiv workshop med sju konkreta steg där resultatet mäts, visualiseras och följs upp.

Stefans föreläsningar skapar energi och ger en känsla av nytändning. Oavsett publik väcker han engagemang och lust till utveckling. Han använder gärna en upplevelsebaserad pedagogik för att maximera inlärningseffekten. Stefan anpassar alltid sina föreläsningar utifrån kundens behov och önskemål.

Stefans föreläser också i:

  • Utveckla vinnande team
    Vinnande team präglas av en rak och öppen kommunikation som bygger på respekt och förtroende. Föreläsningen är interaktiv och engagerande där alla tar ansvar för teamkänslan och ett positivt resultat. Vi får också ta del av Stefans 17 utvecklingsprinciper för vinnande team.
  • Förändringar som förbättrar
    Förändring är ett naturligt tillstånd som innebär att vi ständigt utvecklas. Genom engagemang och del-aktighet får vi kraft att lämna trygghetszonen och lättare ta steget ut i utvecklingszonen
  • Resultatinriktat ledarskap
    Hur skapar man en resultatorienterad kultur med ansvarstagande medarbetare som finner engagemang och tillfredsställelse i effekterna av resultaten? Detta är vad Stefan bl.a. ger svar på i denna interaktiva och inspirerande föreläsning för nya och erfarna chefer.

Stefan Görwik började sin karriär som utbildningskonsult i mitten av 1980-talet. Innan han startade Görwik Management arbetade han på flera större internationella utbildningsföretag som exempelvis Sitma/Indevo, TMI – Time Manager International och Wilson Learning.

Bokningsförfrågan för Stefan Görwik

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!