fbpx

Sophia Sundberg

”Boosta din bizniz - Nätverka!” Att nätverka är bra och nästintill nödvändigt i dagens samhälle, känner många till och det skrivs mycket om att det är så bra att nätverka. Men hur GÖR man då?

Områden:

Mer information:

”Boosta din bizniz – Nätverka!”

Att nätverka är bra och nästintill nödvändigt i dagens samhälle, känner många till och det skrivs mycket om att det är så bra att nätverka.
Men hur GÖR man då?
Hur gör jag om jag vill bredda mitt nätverk och fylla på med nya kontakter?
Hur gör jag för att underhålla mitt nätverk? När jag träffar nya människor; Vem följer jag upp, på vilket sätt, när, hur, varför. Behöver jag ha ett mål för mitt nätverkande? Vilken är nyttan med att nätverka?

Mingelteknik är något som är med i princip varje föreläsning.

  • Hur kan jag förbereda mig inför ett mingeltillfälle?
  • Hur börjar jag prata med någon?
  • Vad säger jag när jag vill avsluta för att gå vidare (exitrepliker)?
  • Hur kan jag underlätta för andra att komma fram till mig och ta kontakt?
  • Vad behöver jag tänka på när det gäller mitt kroppsspråk?
  • Hur arbetar jag med uppföljningen efteråt.

Detta är exempel på innehåll i Sophias föreläsningar som skräddarsys för varje gång utefter kundens behov och vad de önskar uppnå med föreläsningen. Interaktivt är ett ord som beskriver tillvägagångssättet på en föreläsning bra. Att blanda teori med praktik, och ju längre föreläsning, desto fler praktiska övningar får plats.

Sophia Sundberg fullkomligt älskar att föreläsa och få dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Hon har en energi och en entusiasm kring sitt ämne som inte lämnar någon oberörd. “Hon är 100% ren inspiration” som Fredrik Persson, näringslivssamordnare i Järfälla Kommun uttryckte det efter en av hennes föreläsningar. Som 14-åring startade hon sitt första företag och sedan 2003 är hon företagare på heltid. Hon har vunnit Årets Affärsnätverkare 2009 i Sthlm/Uppsala, är av Tillväxtverket utsedd till Ambassadör för kvinnors företagare och nominerad till Årets Företagare i Järfälla Kommun. Dessutom är hon grundare och initiativtagare till konceptet “Walk and Talk – nätverkspromenader”.

Bokningsförfrågan för Sophia Sundberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!