fbpx

Sofia Cerne

Det goda livet. Även Du kan skapa det goda livet! Allt är möjligt! Livet behöver inte vara en ständigt pågående kamp! Sofia Cerne har utvecklat föreläsningen, Det goda livet, som ett sätt för Dig att komma till insikt om hur just Du vill prioritera och hur just Du vill leva ditt liv!

Områden:

Mer information:

Det goda livet

Även Du kan skapa det goda livet! Allt är möjligt!
Livet behöver inte vara en ständigt pågående kamp!

Sofia Cerne har utvecklat föreläsningen ”Det goda livet” som ett sätt för Dig att komma till insikt om hur just Du vill prioritera och hur just Du vill leva ditt liv!

Ur innehållet:

  • Vad är det goda livet
  • Vad är det goda arbetet
  • Vad vill jag med mitt liv och mitt arbetsliv
  • Att våga sätta upp mål och genomföra dem
  • Tankens kraft och mental träning hur kan jag nyttja det
  • Stress och stresshantering
  • Relationer och kommunikation

Citat från tidigare deltagare
“Det här är bra för mig”
“Föreläsningen har verkligen hjälpt mig vidare”
“Mycket fakta och information blandat med egen reflexion”
“Jag tycker det var en givande eftermiddag.”

Sofia Cerne har specialiserat sig inom personligt ledarskap och entreprenörskap. Hon är författare till två böcker, Det goda livet resp. Etik och värderingar i företagsamhetens tjänst. Hon har en fil.kand i samhällsvetenskap från Uppsala universitet och har även vidareutbildat sig inom ledarskap och personligutveckling. Hon har erfarenhet som styrelseledamot från ett antal olika områden. Innan hon startade sitt första företag arbetade hon på Uppsala universitet som rektors assistent, hon är också grundare och tidigare VD för Entreprenörskapsstiftelsen Drivhuset vid Uppsala universitet.

Bokningsförfrågan för Sofia Cerne

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!