fbpx

Roland “Tigern” Ericsson

Konsten att skapa mer arbetsglädje. Roland Ericsson är kanske mer känd som "Tigern" f d proffsboxare. Idag arbetar han som coach, inspiratör och konstnär. Han har under de senaste 25 åren arbetat med att utveckla personalgrupper, ledare och organisationer inom näringsliv, skola och idrott. Han föreläser, coachar och leder processer inom personlig utveckling, teamutveckling, ledarskap, mental träning kreativitet och nytänkande där deltagarna själva blir aktiva.

Områden:

Bokningsförfrågan för Roland “Tigern” Ericsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Konsten att skapa mer arbetsglädje

En föreläsning och introduktion till lösningsfokuserat arbetssätt. Du får en översiktlig bi 

Roland Ericsson är kanske mer känd som “Tigern” f d elitidrottare. Idag arbetar han som utbildare, coach och inspiratör. Han har under de senaste 25 åren arbetat med att utveckla personalgrupper, ledare och organisationer inom näringsliv, skola och idrott. Han föreläser, coachar och leder processer inom personlig utveckling, teamutveckling, ledarskap, mental träning kreativitet och nytänkande där deltagarna själva blir aktiva.

Roland ambition är att bygga och stärka relationer mellan människor och att hjälpa individer och företag att upptäcka och utveckla sina dolda resurser och energitillgångar i en positiv riktning.

Programmet planeras i nära samråd med beställaren så att syfte och mål skall löpa som en röd tråd i programmet


Workshop och föreläsning
Här kommer ett axplock utav vad Roland har att erbjuda.

Teambuilding – Kommunikation och Samarbete
Programmet kan genomföras antingen med en helt ny sammansatt grupp, där man vill ha en bra start tillsammans och lära känna varandra bättre. Eller med befintliga arbetsgrupper, där spelreglerna och målen redan är satta men samarbetet på vägen dit behöver förbättras. Vi varvar korta teoripass med roliga problemlösningsövningar och diskussioner, både utomhus och inomhus. Övningarna följs upp med en processgenomgång.

Att skapa arbetsglädje
Trött på att fastna i problem? Vill du istället sikta framåt och ta vara på de resurser och goda erfarenheter finns? En föreläsning och introduktion till lösningsfokuserat arbetssätt. Lösningsinriktat synsätt är ett positivt, enkelt och effektivt sätt att frigöra energi, möjligheter och kompetens hos grupper och individer. Målsättningen är att ge deltagarna konkreta verktyg och färdigheter som kan tillämpas direkt.

Turskolan – Tur är ingen slump
En föreläsning och workshop för er som är nyfikna på hur ni kan öka er tur. Vi arbetar utifrån fyra vetenskapliga principer, som visat sig leda till ökad tur. Ni får en allmän inblick i tankesättet samt några konkreta verktyg ni kan använda både i arbetet och privat.

Mental träning – Må och prestera bättre
Med regelbunden avslappningsträning orkar du med vardagen bättre. Avslappning är dessutom grunden till mental träning. Under avslappning kan du med ord och inre bilder medvetet påverka dig själv, dina tankar, dina handlingar och ditt liv på ett positivt sätt. Föreläsningen ger dig en grund, från vilket du sedan kan gå vidare på egen hand.

Coachande Ledarskap
Vill du bli bättre på att coacha och motivera dina medarbetare till bättre resultat? Det coachande ledarskapet handlar om att stötta och vägleda medarbetarna åt rätt håll och till nya nivåer. Du får konkreta och tydliga verktyg som du direkt kan använda vid möten, samtal med personal, arbetsgrupper och utvecklingsarbete. Föreläsningen varvas med korta teorier och övningar.

VÄLKOMMEN!

 Roland Ericsson är kanske mer känd som “Tigern” f d proffsboxare. Idag arbetar han som coach, inspiratör och konstnär. Han har under de senaste 22 åren arbetat med att utveckla personalgrupper, ledare och organisationer inom näringsliv, skola och idrott. Han föreläser, coachar och leder processer inom personlig utveckling, teamutveckling, ledarskap, mental träning kreativitet och nytänkande där deltagarna själva blir aktiva.