fbpx

Roland Fransson

Ett välgörande SKA. Hälsa är ett ämne som berör oss alla, som aldrig går ur tiden eller blir ointressant. Vår Hälsa är vår förutsättning för att kunna göra det vi vill göra utan att begränsas. I föreläsningen tar Roland Fransson oss genom de tre viktigaste hörnstenarna för vår hälsa; sömn, kost samt fysisk aktivitet. En föreläsning utan en massa måsten utan en inbjudan till ett bättre mående.

Områden:

Mer information:

Ett välgörande SKA

Hälsa är ett ämne som berör oss alla, som aldrig går ur tiden eller blir ointressant.
Vår Hälsa är vår förutsättning för att kunna göra det vi vill göra utan att begränsas.

Kroppen har utvecklats under årtusenden MEN den fungerar fortfarande som den gjorde för 65 000 år sedan. I föreläsningen går Roland igenom de tre viktigaste hörnstenarna för vår hälsa; sömnen, kosten samt fysisk aktivitet.
Utgångspunkten är kroppens faktiska behov och individens egen möjlighet till förändring. Hans förhoppning är att alla efter föreläsningen känner större makt att kunna påverka det egna måendet och därmed också den egna framtiden. 

Under Rolands yrkesverksamma år inom vården har han sett många tillstånd och sjukdomar som kunnat förebyggas med aktiva val kring livsstil tidigare i livet. Det har varit allt från hjärt- och hjärninfarkter till utmattningssyndom och depressioner.
För att kunna göra aktiva val behöver vi en kompott av insikter, kunskap och motivation. Det är här Roland kommer in, som kocken som erbjuder ingredienserna till kompotten. Utan att tala om vad någon ska göra erbjuder han kunskap om kroppen och vad den behöver för att fungera.

Roland speglar den vanliga människans förutsättningar och visar på hur man med små medel kan påbörja stora förändringar för en hållbar framtid.

Roland Fransson är utbildad sjukgymnast som arbetat inom vårdens alla hörn sedan 2000. Han har ett stort intresse för kroppen och knoppen och hur vi människor fungerar. Roland står med ena foten i den västerländska medicinska vetenskapen och den andra foten i den österländska traditionen och erfarenheten.

Bokningsförfrågan för Roland Fransson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!