fbpx

Rickard Persson

Inspirerar Till Personlig Tillväxt och Positiv Förändring. Känd från TV , Talang i både Sverige och Tjeckien. Övervinna Utmaningar och Skapa oföränderlig Styrka** I en resa som har format honom till en kraftfull källa av insikt, har Rickard Persson mött stora utmaningar. Att förlora nästan all sin syn och höger hand kan tyckas begränsa. Men det har istället blivit en plattform för att inspirera och vägleda andra mot positiv förändring och personlig utveckling.

Områden:

Mer information:

Genom sina föreläsningar och workshops strävar han efter att tända gnistan för positiv förändring och personlig tillväxt. Han fokuserar också på ledarskapsutveckling, från självledarskap till de djupare aspekterna av ledarskapsrollen.

**Föreläsningar och Teman**

Rickard delar med sig av aktuell forskning och kombinerar den med sin egen resa för att engagera publiken. Hans föreläsningar behandlar ämnen som:

– Positiv psykologi: Att utveckla en optimistisk syn på livet. Främja välmående och utforska det bästa i oss själva och andra

– Resilience: Att bygga personlig och emotionell styrka

– Att Utveckla ett growth mindset: omfamna utmaningar som möjligheter till lärande  

– Från självledarskap till ledarskap: Vägledning med styrka och insikt

– Bemästra förändring : Att förstå och navigera genom ovisshet i tider av förändring

– Övervinna mentala begränsningar: Odla klarhet i strävan efter hållbara mål  

Fördjupa känslomässig intelligens: Att förstå och navigera genom känslornas landskap.

 Rickard Persson – Musik med Djup och Kraft*

“Unik Spelstil och Singer-Songwriter”

“Musik som Inspirerar och Upplyfter”

Rickard Persson är en inspirerande Singer-songwriter som har utvecklat en unik spelstil på gitarren med endast en hand. Hans musik speglar en resa genom utmaningar och motgångar och han förmedlar budskapet om beslutsamhet och människans inneboende styrka genom sina låtar.

Budskapet i Musik

Genom sina melodier hyllar Rickard mänsklighetens förmåga att övervinna hinder. Genom musiken sprider han inte bara styrka och hopp utan också möjligheten att bemästra svårigheter och växa som individ.

Som singer-songwriter har Rickard deltagit i olika evenemang där han har delat med sig av sin musik och inspirerat andra att kämpa för sina drömmar.

**Rickard Persson – Ord och Toner i Harmoni*

**Inspiration i Tal och Musik**

**En Förening av Ord och Toner**

Rickard Persson erbjuder något helt unikt – en kombination av motiverande tal och kraftfulla musikaliska framträdanden. Hans personliga resa, där han mött stora utmaningar, ger en extra dimension till hans budskap om positiv förändring.

Genom att smälta samman ord och toner skapar Rickard en atmosfär som inte bara inspirerar utan också berör. Hans föreläsningar behandlar teman som:

– Att hitta styrka i svårigheter

– Att kultivera ett Growth mindset för framgång

– Övervinna hinder och sträva efter att förverkliga sina drömmar

Upplev harmonin när Rickard smidigt väver kraftfulla ord med melodiska ackord. Hans resa talar till vår inneboende förmåga att omvandla livets utmaningar till stora framsteg.

(11) Rickard Persson berör juryn i Talang 2020 – YouTube

Talang Tjeckien/Slovakien

https://fb.watch/dorjO2cPOg/

 Presentation RP

h ttps://youtu.be/Ewqw92AFey4

Bokningsförfrågan för Rickard Persson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!