fbpx

Raimo Juntunen

Vad är det du säger? Om Hälsa, Livsenergi, Personlig Kommunikation och Kroppsspråk Raimo Juntunen är en man med mångfasetterad bakgrund, som resulterat i den ovanliga kombinationen hälsokonsult-utbildare-artist/clown och affärsman. Med roliga och träffsäkra exempel visar han den avgörande betydelse de små ickeverbala signalerna har för goda relationer både internt och externt i organisationer.

Områden:

Mer information:

Nyckeln till karisma – personlig utstrålning
Hur du får en positiv självbild – självförtroende. Närvaro

Lär dig att styra din livsenergi
Förhållandet mellan känslor och ickeverbal kommunikation.
Hur vår föda omvandlas till kommunikation.
Hur antioxidanter skyddar mot de fria syreradikalernas angrepp i vår kropp.

Kroppsspråk
Reviranspråk och attityder på jobbet
Kroppsspråkets yttrandefrihet.Gester, hållning, miner, röst mm.

Det livgivande skrattet
De senaste rönen om skrattets positiva inflytande i vårt liv
Detta är ett mycket uppskattat avsnitt i föreläsningen, Clown Raimondo kikar ideligen fram mellan raderna.

Människan är en utpräglad relationsvarelse som naturen mödosamt mejslat fram genom årmiljonerna. Den allra senaste forskningen antyder att vi fått vår stora hjärna med sin intelligens och kommunikationsförmåga just på grund av vår benägenhet att hålla ordning på våra släktingar, vänner och artfränder. Denna kunskap är av största intresse när man diskuterar lagarbete och ledarskap.

Att arbeta som artist kräver 100% närvaro. Närvaro leder till intresse. Intresse leder till engagemang. Relationen till publik och kunder bygger på principen om ett ömsesidigt förtroende. Raimo pekar på de enkla och många gånger självklara knepen för att bli intressant. T.e.x. att må bra är en grundförutsättning för positiv kommunikation.

Hälsoproblemen på företag är idag ett stort dilemma. Raimo ger sin publik argumenten och energin att förverkliga ett inträde mot en hälsosammare livsstil.

Raimo har en förmåga att presentera sina teser på ett mycket humoristiskt och levande sätt, kanske beroende på att clownen Raimondo ideligen kikar fram mellan raderna.

Det märks tydligt att Raimo verkligen älskar att stå på scenen. Och behärskar den.
Dessutom är föreläsningarna till publikens stora förtjusning interaktiva.

Raimo Juntunens underhållande, positiva föreläsningar och seminarier innehåller både teori och praktik. Kroppsspråket behandlas ur ett hälso- och helhetsperspektiv. Föreläsningarna ligger i tiden och är befriade från sjuttio- och åttiotalets klichétänkande. Lättsam, professionell hjälp på vägen till ett ökat medvetande får av skådespelaren, clownen, hälsoterapeuten och tillika meditationsläraren Raimo Juntunen. Yrkeskombinationen är unik.

Bokningsförfrågan för Raimo Juntunen

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!