fbpx

Peter Stridh

”Livet är en STRID H..!” Peters föreläser bl.a. om vår kommunikation, som ledare och som medarbetare. Han talar även och utbildar om vikten av klarspråk. Peter är en mycket efterfrågad medarbetarskaps- och ledarskapsutvecklare. Han har bl.a.arbetat med personalutvecklingsinsatser på Sahlgrenska Universitet Sjukhusets Akut och Olycksfallsmottagning.

Områden:

Mer information:

”Livet är en STRID H..!”

Peters föreläsningar kommer att handla om vår kommunikation, som ledare och som medarbetare. 
Han kommer att tala om vikten av att klarspråk, ”jag hör vad du säger men förstår inte vad du menar”.
Vidare så berörs känsliga ämnen som konflikthantering där det gäller att sålla bort missförstånd och fantasier och nå en gemensam syn.
Men föreläsningarna kommer även att handla om inspiration, livskunskap och personlig utveckling.

Peter Stridh,  är en mycket efterfrågad medarbetarskaps- och ledarskapsutvecklare.
Han har arbetat med personalutvecklingsinsatser på Sahlgrenska Universitet Sjukhusets Akut och Olycksfallsmottagning.
Han har skapat och drivit det egna utvecklingsprogrammet till Hafs, som vänder sig både till Ledare och Medarbetare. Detta har han sjösatt med framgång både i Medelhavet och i Sverige.
Ett program där deltagarna lever bokstavligen på varandra under blöta, varma men trevliga förhållanden vilket genererar sammansvetsade team, tydlig kommunikation och motiverade deltagare.
Peter har dessutom varit coach och mental tränare för OS kandidater inom Redbergslid Boxnings Klubb.

Peter Stridh är leg. psykolog och organisationskonsult. Arbetar med organisation, ledarutveckling, medarbetarskap, assessment & urval. Specialiserad på människans villkor i organisationen. Stor erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete på individ och gruppnivå. Har en bakgrund från Arbetsvetenskaplig forskning vid Psykologiska Institutionen i Göteborg. Bland kunderna finns Volvo Uppsala Brandförsvar, IBS Data, Bayer, Stena Line, Gbg:s Universitet, SU och Cryo AB.

Bokningsförfrågan för Peter Stridh

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!