fbpx

Peter Siljerud

Peter Siljerud - trendspanare och framtidsforskare. Peter Siljerud har de senaste 15 åren arbetat som professionell talare med fokus på trender och framtid. Utifrån sin omfattande forskning ger han åhörarna en vision om vart världen är på väg och hur man kan förhålla sig till den snabba förändringen. Deltagarna ges på ett inspirerande sätt bättre möjlighet att ta kontroll över den egna framtiden och skapa en bättre framtidsberedskap.

Områden:

Bokningsförfrågan för Peter Siljerud

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Peter Siljerud – trendspanare och framtidsforskare

Peter Siljerud har de senaste 15 åren arbetat som professionell talare med fokus på trender och framtid. Utifrån sin omfattande forskning ger han åhörarna en vision om vart världen är på väg och hur man kan förhålla sig till den snabba förändringen. Deltagarna ges på ett inspirerande sätt bättre möjlighet att ta kontroll över den egna framtiden och skapa en bättre framtidsberedskap.

Peter är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat mer än 50 000 personer under åren. Aktuella föredrag är Post-corona, Framtida digitalisering, Artificiell intelligens samt Framtidens arbetsliv.

Peters forskning har resulterat i flera böcker som ”100 trender – din guide till framtiden”, ”Bryt normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel” och ”Supertrenderna”. Två av dem har nominerats till Årets marknadsföringsbok.

Peter har utsetts till en av Sveriges mest kreativa personer av mediehuset IDG. Han har fyra barn, har memorerat 1 000 decimaler på pi och har tidigare haft världsårsbästa på löpning 100 meter.

Peters föreläsningar passar perfekt för kick-offen, konferensen eller kundevenemanget. Se till att framtidssäkra er verksamhet redan nu!

Citat:“Hur framtiden blir bestäms inte av vad du gör i framtiden, utan av vad du gör idag.

                                                                                                          -Peter Siljerud

Peter Siljerud har i flera år arbetat med framtidsstudier och affärsutveckling inom IT-branschen. Han är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare och utbildare.