fbpx

Peter “Peppe” Jakobsson

Att skapa ger energi och nya idéer. Du fattar bättre beslut och kommer på nya idéer genom att skapa. Peter vill väcka skaparlusten och stimulera till modet att skapa – Visa varför det är viktigt, hur man gör och vad man får ut av det.

Områden:

Bokningsförfrågan för Peter “Peppe” Jakobsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Att skapa ger energi och nya idéer

Du fattar bättre beslut och kommer på nya idéer genom att skapa. Peter vill väcka skaparlusten och stimulera till modet att skapa – Visa varför det är viktigt, hur man gör och vad man får ut av det.

Genom att stimulera sin högra hjärnhalva så kan man öka kreativiteten och se helt nya vägar, i livet och affärslivet. Dessutom mår man bra och har kul.

Att skapa är en kraftfull och lustfylld väg för att ge hjärnan nya impulser och en av de minst krävande.

Föreläsningarna rör sig kring följande teman:

“Skit i kunden och skapa för din egen skull” vänder sig till de som dagligen ger av sig själv, sina idéer och sin kreativitet. Du lär dig hur du kan fyller på dig själv med nya idéer genom att skapa utifrån glädje och lust, utan krav på prestation.

”Frikoppla intellektet och släpp ut din hjärna på grönbete”.

”Våga gå vilse för att hitta rätt” – en föreläsning om förändring och utveckling baserad på mina egna erfarenheter från stressad reklambyrå-vd till mediterande bonde och målare i Roslagen.

Jag talar om detta på ett seriöst men inspirerande sätt, med stor inlevelse och så målar jag grunden till en ny tavla i akryl vid varje föreläsning. Det är ett lite udda och kul inslag för att visa hur enkelt det kan vara att börja måla och skapa och vad som händer när man börjar skapa utifrån höger hjärnhalva, utan en plan och utan krav på prestation. Låter kanske konstigt men är det inte när man ser det.

Peter Jakobsson (Peppe), har varit VD i flera företag. Senast i reklambyrån Cowboy och NPP Reklambyrå i Västerås och Uppsala AB. Han är i grunden expert på marknadsföring och marknadskommunikation. Han är van att hålla i workshops och har skrivit flera böcker och skrifter inom dessa områden. Under mer än 15 år har han föreläst och undervisat i marknadsföring för svenska och internationella företag. Idag jobbar han huvudsakligen som bonde och med skapande i den egna ladan – Skaparladan – men även som managementkonsult samt med utbildning i kreativitet, affärsutveckling och marknadskommunikation.