fbpx

Peter Paunovic

Försäljning på riktigt. En föreläsning om vad försäljning verkligen är. Peter tar upp nidbilden av en säljare och hur den står i vägen för vår egen förmåga att sälja. Peter inspirerar hela företaget att tänka på försäljning och se positivt på det.

Områden:

Mer information:

Försäljning på riktigt

En föreläsning om vad försäljning verkligen är. Peter tar upp nidbilden av en säljare och hur den står i vägen för vår egen förmåga att sälja. Alla vet att försäljning är viktigt men de flesta värjer sig med frasen ”jag är ingen säljare”. Peter inspirerar hela företaget att tänka på försäljning och se positivt på det. Syftet till föreläsningen är att vidga förståelse för vikten av försäljning och skapa en genuint positiv inställning till det.

Om Peters föreläsning:

– En mycket underhållande och extremt givande föreläsning – Charlotte Boij, VD, Ikano försäkringar

– Peter lyckas fånga exakt det man som säljare brottas med varje dag, se hans föreläsning – Christina Campos, KAM Metro

– Att som doktor i ytkemi ge sig ut och sälja trodde jag aldrig skulle ske. Peter förklarade vad riktig försäljning är. Vi har ökat våra resultat med 31% – Peter Alberius, VD Ytkemiska Institutet.

Peter Paunovic erbjuder föreläsningar om försäljning samt utbildning i konsten att sälja. Han utbildar och tränar säljorganisationer i försäljning. Peter har bland annat fått pris som “Årets mediesäljare”, “Världens bästa metrosäljare” och utsetts till en av Sveriges mäktigaste säljare. Som säljare låg han bakom att vända Metro Sverige från att vara Sveriges sämsta säljkår enligt Ocean Consulting 2003, till att belönas med priset “Årets säljorganisation 2005” av Sveriges Mediebyråer.

Bokningsförfrågan för Peter Paunovic

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!