fbpx

Pêl Rostam

”Inre försoning”. Han har vandrat i flera sekler. Pêl är född och uppväxt som nomad. Idag arbetar han som talare och inspiratör som berör ända in i hjärtkärnan.

Områden:

Mer information:

”Inre försoning”

Han har vandrat i flera sekler. Pêl är född och uppväxt som nomad. Idag arbetar han som talare och inspiratör som berör ända in i hjärtkärnan.

Så här beskriver han sin livsväg: ”Att hamna i civilisation var som att slängas in i en centrifug med våld, krig, politik, befrielserörelse, avsaknad av kärlek, Öst och Väst.  En flykt på kanten mellan liv och död som slutade i Skinnskatteberg; för att gå i väggen, totalt mörkt. Och när mörkret blev som mörkast hände det något. En glimt av ljus, det var inre försoningen. Jag hade inget annat val än att försonas med mig själv för allt jag har utsatts för, allt jag har orsakat andra. Till sist försonades jag även med självaste Saddam Hussein, inne i mig själv. Inre försoning blev min räddning, mitt ljus och vägen till min egen förändring. Inre försoning är faktiskt den kortaste vägen jag känner till för att uppnå frigörelse och läkande från ohälsosam kommunikation och lidandespår i individen och i organisationen. Det handlar ju om ledarskap: Att leda dig själv och dina medmänniskor till mer frihet, mer samspel”.

Idag erbjuder Pêl föreläsningar och workshops i en rad olika  rubriker:

  • Kommunicera från hjärta till hjärta
  • Öst, Väst och jag
  • Naturens visdom
  • Kärlek, själens bröd i vardagen
  • En väg ur mobbning och självmobbning

“Pêl är en kursledare samt människa med stor ödmjukhet och närvaro. Jag har fått enkla, konkreta men samtidigt mycket kraftfulla verktyg för min inre försoning och helande.” Marie Lindblad

“Pêl har äkthet och värme, med huvudet i himlen och fötterna på jorden.” Greta Lindholm

“Jag blev genuint berörd och paff…” Lasse Jämtheden

Bokningsförfrågan för Pêl Rostam

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!