fbpx

Peder Tennek

Din inre miljonär. Peder Tennek föreläser utifrån egna erfarenheter, delar generöst med sig av sina innersta insikter om varje individs faktiska möjligheter –Tar vi eget ansvar och hur påverkas vi av beröm från en kollega eller en tråkig inställning från en kund/patient? Vilka fördomar lever vi med och hur skapar vi en positivare arbetsmiljö i denna tid av förändring? Ser vi problem eller möjligheter och vilka små saker kan vi förändra för att göra en stor skillnad? Hur ofta drar vi i ramarnas gummiband och tänjer på boxen?

Områden:

Bokningsförfrågan för Peder Tennek

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Du är full av potential!

Peder motiverar till ett öppet sinne och gör det möjligt att komma åt förmågan och inspirerar till att våga testa nya vägar – oavsett bransch eller verksamhetsområde.

Med sin egen livshistoria som gravt synskadad och med bakgrund inom företagsledning, artist management och projektledning delar han med sig av sin starka tro på möjligheter, sina egna erfarenheter och kunskaper runt attityder, kreativt tänkande och förändringslust. Ingen annan än vi själva bestämmer hur vi ska leva, njuta och utvecklas. Varje sekund är ett val och vi ansvarar i alla sammanhang för hur vi låter oss påverkas av omgivningen. Vi är fulla av inre tillgångar som bara väntar på att få komma fram.

Peder Tennek ger oss en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Ser vi möjligheter eller problem? Inställning, flexibilitet, ordval och lusten att utvecklas blir allt viktigare för vår framtid.