fbpx

Olof Röhlander

Olof Röhlander är norrlänningen som sadlade omOlof Röhlander är norrlänningen som sadlade omfrån elitspelare i bordtennis till mental tränareoch författare. Den senaste boken heter OMSTART– om konsten att bryta ihop och komma igen.

Områden:

Mer information:

OMSTART – om konsten att bryta ihop och komma igen

Olof Röhlander är norrlänningen som sadlade om från elitspelare i bordtennis till mental tränare och författare. Den senaste boken heter OMSTART– om konsten att bryta ihop och komma igen.

Med ett relevant och ständigt aktuellt budskap har Olof talat för alla sorters människor och vid en rad olika sammanhang. Han har en unik förmåga att nå ut även till kräsna åhörare genom att alltid anpassa sitt innehåll utifrån publiken.

Det som gör Olof unik är hans engagemang, vilja och att han berör publiken i hjärtat och menar varje ord han säger. Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass och det bjuds på många skratt. Ett säkert kort!

”Ännu en gång ett hjärtligt tack för ett alldeles lysande framträdande
Gun-Britt Einar, Kanslichef Karolinska Institutet

”Tack för ett fantastiskt framträdande, kanonbra innehåll och proffsigt framförande, både personligt, angeläget och allmängiltigt. Du vävde in våra värderingar snyggt!”                                                        Anneli Angeling VD Frontit

FÖRELÄSNINGSRUBRIKER:

OMSTART – om konsten att bryta ihop och komma igen.

Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda

Att lyckas på jobbet. En fråga om inställning – eller?

Det blir alltid som man tänkt sig

Föreläsningarna görs även på engelska

Aktuellt!

Olof var en av dem som sommarpratade i P1 i sommras och i september kom hans senaste bok ut, OMSTART: Konsten att bryta ihop och komma igen.

Bokningsförfrågan för Olof Röhlander

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!