fbpx

Noomi Tedenljung

”Allt handlar faktiskt om dig själv” Påverkas du ofta av hur din omgivning beter sig? Kommer du på dig själv med att bli irriterad på dina medtrafikanter eller de som tränger sig före i kön? Eller känner du frustration över dina klienter, dina medarbetare eller din familj?

Områden:

Mer information:

”Allt handlar faktiskt om dig själv”

Påverkas du ofta av hur din omgivning beter sig? Kommer du på dig själv med att bli irriterad på dina medtrafikanter eller de som tränger sig före i kön?

Eller känner du frustration över dina klienter, dina medarbetare eller din familj? Den här föreläsningen visar att allt faktiskt handlar om dig själv. Att allt du möter i livet är en spegel. Och att ditt liv blir mycket härligare när du förstår detta.

På ett befriande sätt kommer du bli varse om att alla äger alla egenskaper och att det inte finns något skrämmande i det. Och att vi slutar projicera dom på andra när vi väljer att se och ta ansvar för våra olika sidor – fula såväl som fantastiska. Vilka egenskaper har du hittills blundat för? Och hur kan dessa sidor påverka ditt liv till det bättre?

Du kommer att få hjälp att hitta några av dina personligt gömda egenskaper och se hur de hittills har skyddat dig – och vad du kan lära dig av dom idag. Resultatet blir att du får verktyg att börja ta ett större ansvar för dig själv. Du slipper leva i ett gråskikt och kan istället njuta av att få tillgång till hela dig. Istället för att vara rädd för dina egenskaper får du under föreläsningen hjälp att hylla din egen person och se hur dessa egenskaper kan bli en tillgång i ditt liv.

Du garanteras en rolig och gripande föreläsning som öppnar upp för nya möjligheter.

Noomi Tedenljung föreläser i:

  • Självkänsla – att börja älska och acceptera sig själv, hur gör man det? En nödvändig föreläsning för alla som vill må bra.
  • Att se livet som det är – att acceptera det som är, och säga ja till det vi vill. En föreläsning som gör livet lättare att leva.
  • Våga möta din rädsla och dina hinder – hur våra blockeringar hittills hållit oss tillbaka, samt hur vi kan arbeta bort dessa. En befriande föreläsning som öppnar upp för nya möjligheter.
  • Kukkunskap och fittfakta – allt om våra kön. En uppskattad och viktig föreläsning för ungdomar.
  • Vara vuxen – en praktisk föreläsning med tillhörande material för gymnasieungdomar om allt det där man behöver veta när man börjar bli vuxen. Flytta hemifrån, plugga vidare, söka jobb, hur fungerar det?
  • Skräddarsydda föreläsningar för alla inom fältet personlig utveckling – ingen utmaning är stor nog!
  • Världen som din spegel – en föreläsning om allt faktiskt handlar om dig själv! Om våra egenskaper och projektioner.

 Sagt om Noomi:

“Att lyssna på Noomi som föreläsare är en härlig upplevelse! Hon har en förmåga att fånga ens intresse och vilja deltaga i det hon pratar om. Hon väcker ett stort intresse hos åhöraren då hon har ett fantastiskt sätt att uttrycka sig och har en stor kunskap i det hon pratar om. Hon väcker tankar och funderingar som man tar med sig hem och funderar över, samt att hon har nya sätt att se på saker och ting som gör att man vill förändra och förändras.” Cicci Johansson, behandlingsassistent

“Ett gott intryck från första början. Jag har bara mycket goda omdömen att ge. Fantastiskt lärorikt och det var verkligen utvecklande. Man blev verkligen medveten!” Jenny Nilsson, account manager

“Noomi är en fantastisk föreläsare! Hon har en förmåga att berätta om saker på ett levande och roligt sätt som gör att man sitter klistrad och bara vill höra mer. Noomis härliga energi känns i hela rummet!” Anna Lacourt, behandlingsassistent

“Tack för en toppenföreläsning. Du har både förmågan att skapa en skön atmosfär och täckning för det du säger. Jag är mycket imponerad av det du gör!” Jesper Caron, föreläsare.

Noomi Tedenljung arbetar idag som föreläsare, doula (förlossningscoach) och grupphandledare. Som föreläsare utmärker sig Noomi med sin breda kunskap och erfarenhet inom personlig utveckling – och sin röst, som kan försätta hela salar i ett harmoniskt lugn. Hon kompletterar ofta sina föreläsningar med meditationer för att åhörarna lättare ska komma i kontakt med sina drivkrafter och sig själva.

Bokningsförfrågan för Noomi Tedenljung

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!