fbpx

Nicklas Andén

”Konfliktbehandling” Nicklas anser att konfliktbehandlingsarbetet behöver reformeras och genom att upprepade gånger visa att långvariga konflikter faktiskt låter sig lösas på tre dygn leder vi det reformarbetet.

Områden:

Bokningsförfrågan för Nicklas Andén

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Konfliktbehandling”

Nicklas anser att konfliktbehandlingsarbetet behöver reformeras och genom att upprepade gånger visa att långvariga konflikter faktiskt låter sig lösas på tre dygn leder vi det reformarbetet.

Det är för övrigt en tragikomisk paradox i konfliktkonsultbranschen: Ju mer ineffektiv konsulten är, ju mer tid tar det, ju fler konsulttimmar går det åt, ju större blir fakturan, utan att kunden ens alltid får det som beställts och betalats.

När konkurrenterna är halvvägs genom sina ”förstudier” (vilket bara är insamling av skvaller och partsinlagor) har vi löst konflikten! – Håll med om att detta var provokativt sagt….
Skulle Nicklas uttrycka sig riktigt provokativt (vilket bara ligger för han ibland…) skulle Nicklas säga att vi står för ett paradigmskifte när det gäller konfliktbehandling (- vi vill inte kallas konflikthanterare, varför ska man hantera en konflikt när man kan lösa den?) som liknar övergången från mekaniska skriv- och räknemaskiner till elektroniska, från kemisk film till elektronisk bildåtergivning…

Nicklas Andén har koncentrerat sig på konfliktbehandling sedan början av 2004 och har skaffat sig en rad goda referenser. Han är utbildad i konfliktbehandling, effektiv mellanmänsklig kommunikation och personlig utveckling av psykolog Jan Atle Andersen. Han har med sig en mångårig erfarenhet från näringslivet av lednings- och förändringsarbete, både som konsult och som ansvarig chef.