fbpx

Nanok Bie

Framtiden, Samtiden eller Ur tiden? Nanok Bie är expert inom digitala medier och framtidsforskning och är en av världens mest publicerade skribenter med upp till 40 miljoner läsare i 19 länder. Som föreläsare tar Nanok Bie avstamp i nutiden och tittar närmare på de teknologier som just nu håller på att få fäste...

Områden:

Mer information:

Framtiden, Samtiden eller Ur tiden?

Nanok Bie är expert inom digitala medier och framtidsforskning och är en av världens mest publicerade skribenter med upp till 40 miljoner läsare i 19 länder.
Som föreläsare tar Nanok Bie avstamp i nutiden och tittar närmare på de teknologier som just nu håller på att få fäste på webben, i mobilen och inom sociala medier. Det är en spännande, inspirerande men också ibland en skrämmande titt på en smältdegel av koncept, idéer, människor, innehåll och kontexter – utöver den rena tekniken.

Man kan se mer av framtiden än man anar i dagens mobiltelefoner. Med denna utgångspunkt färdas vi också några år framåt i tiden och tittar på allt från mobila sociala nätverk, vad ansiktsigenkänning innebär, argumented reality, artificiell intelligens, robotar, nanoteknik och mycket mer.
Syftet är inte bara att ge åhörarna en bra överblick på vad som händer på de digitala scenerna just nu, utan också att underhålla och inspirera till nya projekt och idéer genom att blicka framåt.

Med erfarenhet från exempelvis tv-program som Söderlund & Bie och som en pionjär med världens första bloggcommunity, världens första mobila strömmande musik-app och många andra medieprojekt under bältet har Nanok Bie en bred kunskapsbas att ösa ur. Som föredragshållare är han perfekt för företag som vill uppdatera sig kring vad som egentligen håller på att hända på nätet, i mobilen och i det pågående tekniksprånget i den verkliga världen.

Specifika ämnesområden:

  • Appar, mobila plattformar, sociala medier, webbens möjligheter och teknikens påverkan på människan och vår kommunikation både privat och professionellt.
  • Vilken roll tar ditt företag i de sociala medierna: utsändare, kurator eller konversationalist?
  • Journalistik och medier i den digitala världen – hur hanterar vi utvecklingen, hur påverkas medierna idag och i framtiden?

Nanok Bie jobbar som Internetkorrespondent och webbtipsare på Metro International och håller föreläsningar om den sociala webben. Kunder brukar vara reklambyråer, branschorganisationer, fackförbund, riksorganisationer, högskolor med flera.

Bokningsförfrågan för Nanok Bie

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!