fbpx

Milad Mohammadi

Din potential är ett måste. Milad berättar från hjärtat om sig själv, sina observationer och upplevelser som väcker människor till liv. Han bakar in sina starkaste värderingar och kunskaper baserat på mottagarens önskemål.

Områden:

Mer information:

Din potential är ett måste

Milad skildrar en berättelse från hjärtat om sig själv, sina observationer och upplevelser som väcker människor till liv. Han bakar in sina starkaste värderingar och kunskaper baserat på mottagarens önskemål, oavsett om det är för offentlig, ideell eller privat sektor. Utbildning, underhållning och passion samtidigt, oavsett ämnesområde. Målet är att du ska få viljan, bränslet och verktygen för att bli bättre som människa och din verksamhet att bli bättre på vad ni gör med ribban högt.

  • Personlig utveckling, inspiration och motivation – verktyg för att lyfta sig själv och andra.
  • Ledarskap – leda med innovation i en innovationskrävande och utmanande värld.
  • Mångfald – se möjligheter i olikheter för utveckling, samarbete och tillväxt, samt agera på det.
  • Socialt entreprenörskap – använda människors och samhällets krafter för att göra världen bättre.
  • Värderingar – skapa och upprätthålla en genomsyrande värdegrund för långsiktig framgång.
  • Ungdomars potential – varför unga är dagens ledare och inte framtidens.
  • Kommunikation – bygg upp en relation med människor och nå ut med budskap som håller.
  • Sociala medier – alla verksamheter förbättras tiofaldigt genom ett aktivt arbete på sociala medier
  • Kreativitet – hitta lösningar där andra ser hinder kombinerat med din kreativitet
  • Effektivitet – hur du erövrar dagen och är hundra procent närvarande

Livet för honom började som en annorlunda pojke, grovt överviktig, blyg, ensam och väldigt olycklig. På den tiden slutade pappa att fungera som en pappa när han tappade hoppet efter ett tappat jobb. Milad hade då två val. Antingen skulle han ta livet av sig själv, eller bli en fantastisk människa. Han valde det senare, och mer än så. Han bestämde sig för att bli den mest fantastiska personen i hela världen.

Redan vid ung ålder har Milad avklarat en dubbelexamen för att bemästra sin kompetensnivå, kämpat ideellt för att förankras med verklighetens utmaningar, studerat personlig utveckling sedan han var 15 år för att kunna lyfta sig själv och andra till rymden, tävlat i konsten att tala inför publik, inspirerat tiotusentals människor, byggt upp en nationell rörelse för att uppmärksamma Sverige om hemlösheten, debatterat i alla medier mot rasism och för jämlikhet, satsat på att vara en förebild på internet och lever idag med dubbla arbetsdagar på Fryshuset. Han har redan blivit en erkänd symbol som väcker ungdomar och vuxna i Stockholms marginaliserade förorter – till liv.

Hans mångfacetterade förmåga att kommunicera har redan lämnat goda spår, från de stökigaste ungdomarna i Rinkeby till bolagsstyrelser, organisationer, offentlig sektor och politiker. För honom handlar det om att fånga publiken med sin starka talarförmåga, trigga känslor och lämna avtryck genom att vara en äkta människa. Förvänta dig kunskap, charm, skratt, tårar och upplyftande energi som gör att du vill förverkliga din potential direkt efter en föreläsning med Milad Mohammadi.

Milad Mohammadi har juristexamen och är politices kandidat i nationalekonomi/ statsvetenskap samtidigt stort ideellt engagemang och thaiboxning på hög nivå. Kämpar dagligen för att lyfta och inspirera ungdomar i utanförskap – talat inför tiotusentals människor. Har ett personligt varumärke på sociala medier. Initiativtagare till rörelsen Soppkök Stockholm för att uppmärksamma problematiken om hemlöshet och fattigdom. Spridit sig till Malmö, Göteborg, Uppsala, Helsingborg och Växjö.

Bokningsförfrågan för Milad Mohammadi

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!