fbpx

Mia Lehndal

”Det lönar sig att ha roligt på jobbet” – en föreläsning om kreativitet & arbetsglädje. På fullaste allvar. Att ha roligt på jobbet är en av de viktigaste ingredienserna i ett tillfredsställande liv.

Områden:

Bokningsförfrågan för Mia Lehndal

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Det lönar sig att ha roligt på jobbet”

– en föreläsning om kreativitet & arbetsglädje.
På fullaste allvar.

Att ha roligt på jobbet är en av de viktigaste ingredienserna i ett tillfredsställande liv. När vi är i en känsla av lust och glädje känns både livet och arbetslivet som en lek. Vi blir mer kreativa och produktiva och skapar bättre resultat.

Du leker väl inte på arbetstid? Du är ju förresten vuxen så du leker kanske inte alls?
De klassiska motpolerna arbete och lek närmar sig varandra i takt med att arbetslivet moderniseras. Kreativitet och innovation gör dig till en vinnare bland de nya generationerna kunder och medarbetare. Fler och fler vill ha mer och mer av utveckling och glädje på jobbet. Och det lönar sig!

Mia varvar sina egna ord med praktiska övningar som involverar publiken.

Ur innehållet

  • När känner vi riktig arbetsglädje?
  • Vad är egentligen kreativitet?
  • Vad är det som gör vissa uppgifter roliga och andra tråkiga?
  • Vad händer när vi är i ”flow” och verkligen njuter av det vi gör?
  • Hur kan vi öka arbetsglädjen i vardagen?
  • Hur kan vi träna upp vår kreativitet?
  • Vilka hinder finns i vägen för vår arbetsglädje och kreativitet?

Alla tjänster inkluderar resultatfokus, totalt engagemang och inspirerande arbetsglädje.

Mia Lehndal har en yrkesbakgrund inom kommunikation i olika former samt mycket egen erfarenhet av personlig utveckling och coachning. Hon har en fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap och är certifierad coach. Tidigare har Mia arbetat med intern-, utvecklings-, förändrings- och projektkommunikation i både vinstdrivande företag och i ideella organisationer. Med ett coachande förhållningssätt som ledstjärna använder hon sina erfarenheter för att bidra till att utveckla individer och organisationer för en bättre värld.