fbpx

Mi Ridell

Expert inom retorik och kroppsspråk. Mi Ridell är föreläsare samt moderator och som expert inom retorik och kroppsspråk är hon väl anlitad. Mi ger kunskap om hur retorik och kroppsspråk skapar framgångsrika affärer. Med över 30 års erfarenhet från teaterscenen, film och TV samt studier i retorik och kroppsspråk, däribland av den amerikanska FBI-agenten Joe Navarro, har Mi de senaste åren arbetat, föreläst och gett utbildningar inom kroppsspråk, retorik och presentationsteknik.

Områden:

Mer information:

Föreläsningar:

 (går även att få digitalt som webinars):

Master class i digitala möten

Lär dig bli ännu bättre i dina virtuella möten. Få handfasta tips och konkreta råd som går att applicera direkt efter du lyssnat på Mi.

Kroppen ljuger aldrig – konsten att tala kroppsspråk

Så klarar du bättre dina jobbintervjuer, mingelpartyn, lönesamtal, stressiga situationer, hotfulla lägen, nervositet och scenskräck.

Be a rockstar at work – ditt kroppsspråk i affärsrelationer

Om att odla sann arbetsglädje som gör dina medarbetare till de bästa och viktigaste ambassadörerna.

Service i världsklass

Människor litar inte på företag, de litar på människor. Så får ni era kunders tilltro och gillande!

Presentationsteknik, retorik och att tyda härskartekniker

Kommunicera med briljans, trygghet och övertygelse.

Bli trygg på scenen – lär dig konsten att ”ta” en publik

43% lär vara mer rädda att tala inför andra än för att dö! En föreläsning om att bygga trygghet på scen med handfasta tips och konkreta råd i hur man ska göra för att bäst tala från scen.

Bokningsförfrågan för Mi Ridell

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!