fbpx

Maud Spencer

”Viktigt att vara lycklig på jobbet” Maud har utvecklat en egen organisationsmodell som vänt på de flesta begrepp inom företagsvärlden. Högst upp finns marknaden och kunderna medan övriga är stödfunktioner för hela företaget. Maud Spencer är en stark profil och utsågs till Årets Ledare 2006 av Norrbottens Kuriren och hösten 2007 fick hon ta emot utmärkelsen Norrlandsbjörnen*. Sedermera kunglig medalj - Affärer i Norr.

Områden:

Bokningsförfrågan för Maud Spencer

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Viktigt att vara lycklig på jobbet”

Hon har genom ett föredömligt ledarskap i en mansdominerad bransch utvecklat Svalson AB till ett av de internationellt främsta i sin bransch.
Maud har utvecklat en egen organisationsmodell som vänt på de flesta begrepp inom företagsvärlden. Högst upp finns marknaden och kunderna medan övriga är stödfunktioner för hela företaget.

Maud Spencer har tydliga visioner om ledarskap och organisation, tankar som hon gärna delar med sig av. Efter företagets succé i Japan kan hon också berätta om den framgången och varför det blev så lyckat!

Hon kommer gärna till er och berättar om:

  • Ledarskapsfrågor
  • Kvinnligt entreprenörskap
  • Organisationsutveckling
  • Exporterfarenheter
  • Hur man gör succé i Japan

Maud Spencer utsågs i mars till Årets Ledare 2006 av Norrbottens Kuriren och nu hösten 2007 fick hon ta emot utmärkelsen Norrlandsbjörnen*.

*Norrlandsbjörnen till Maud Spencer

Norrlandsbjörnen har sedan 1953 delas ut för särskilda insatser inom samhälls- och näringsliv. I samband med förbundsmötet i Haparanda Stadshotell på torsdagen tilldelades Maud Spencer årets utmärkelse.

“Under hennes ledning har den nordiska exportmarknaden fram till april 2005 ökat med imponerande 130 procent. Maud Spencer har av Näringsliv Norrbotten och Norrbottens-Kuriren (NK) utsetts till Årets Ledare 2006.

Hon utsågs i konkurrens med ett 50-tal andra kandidater. För framgångsrikt företagande i en traditionellt sett mansdominerad bransch tilldelas Maud Spencer Norrlandsförbundets hedersbelöning Norrlandsbjörnen för Norrbottens län år 2007.” skriver juryn i sin motivering.

Maud Spencer är en stark kvinnlig profil i en mansdominerad bransch som VD i familjeföretaget. Hon har tidigare under åtta års tid drivit klädbutiken London Shop i Luleå och jobbade parallellt som flygvärdinna på SwedAir. Hon har även arbetat som lärare i projektmetodik och personlig utveckling på TBV, men började läsa företagsekonomi och organisation på Luleå tekniska universitet. I föreläsningarna delar hon gärna med sig av sin ledarfilosofi, som nått stor framgång.