fbpx

Mattias Lundberg

”Om bara alla hade varit lika bra som jag…..” Föreläsningen beskriver och raljerar med människan och dess beteenden. Den ger en inblick i den mänskliga hjärnan och vad som styr den till att agera på olika sätt.

Områden:

Bokningsförfrågan för Mattias Lundberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Om bara alla hade varit lika bra som jag…..”

Hur ofta funderar man inte på varför människor är som de är?
Varför gör de som de gör, och varför gör de inte som just jag vill?
Det är jättetrevligt med människor, men de ställer till med en hel del stolligheter och man ställer sig frågan gång efter gång:

Finns det verkligen hopp för mänskligheten?

Föreläsningen beskriver och raljerar med människan och dess beteenden. Den ger en inblick i den mänskliga hjärnan och vad som styr den till att agera på olika sätt.

Föreläsningen utgår från exempel från mer eller mindre klassiska händelser och gör ett försök att beskriva vad det var som egentligen hände. Risken är stor att åhöraren känner igen sig själv, eller grannen, eller maken eller…

Mattias Lundberg är en av landets yngsta Psykoterapeuter som fått legitimation från Socialstyrelsen. Mattias är en föreläsare som behärskar den svåra konsten att beskriva tunga vetenskapliga sammanhang på ett sätt så alla känner igen sig.
Mattias är så långt från den stereotypa bilden av en psykolog man kan komma. Han bjuder gärna på sina egna erfarenheter för att visa hur vi människor fungerar, eller inte fungerar, i olika sammanhang. Med många exempel lockar han till goda skratt och nyttiga insikter.