fbpx

Mats R. Nilson

Chefsutbildning. Försäljning. Bland mycket annat. Mats R. Nilson är en erfaren föreläsare med massor av teoretisk och praktisk kompetens om hur man når framgång i affärer och ledarskap.Föreläsningarna är baserade på en kombination av mångårig erfarenhet av att leda människor från olika affärskulturer, ihop med teoretiska förklaringsmodeller baserat på beteendevetenskap. Mats R. Nilson är en mångfacetterad föreläsare med stor internationell erfarenhet. Mats föreläser och utbildar inom många olika ämnen, försäljning, chefsutveckling, time management för att nämna några.

Områden:

Bokningsförfrågan för Mats R. Nilson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

En föreläsare, flera ämnen.

Mats har arbetat som chef och affärsman i en internationell miljö under 30 år. Han har bland annat arbetat i Japan. Denna erfarenhet har gjort att Mats kunnat samla tankar och metoder från olika bolagskulturer som fungerar praktiskt i vilken verksamhet som helst – med syfte att nå framgång.

Mats har en praktisk erfarenhet av runt 17 500 förhandlingar. Teoretiska studier inom psykologi, pedagogik och marknadsföring, ihop med praktisk erfarenhet av chefsrollen under 30 år, får ni i Mats en föreläsare som alla i en verksamhet borde få ta del av.

Mats har utbildat ledare inom flertalet stora företag så som tex. Intersport, Kinnarps, ABB med flera.

Han föreläser bland annat om att försäljning kanske är verksamhetens viktigaste roll. Skillnaden mellan framgång och misslyckande skapar alltid konsekvenser som påverkar hela verksamheten och dess personal. Men ställer bolaget adekvata krav på denna viktiga roll?

Mats föreläsningar inom affärer baseras på att ”Volym är första formen av kvalitet”. Detta betyder konkret att säljarna först utvecklas i att genomföra volym i antal kontakter innan utvecklingen av arbetet påbörjas.

Mats R. Nilson föreläser även om chefsutveckling. Att upprätta modet att ta ansvar. Att gå från att vara en legitimt utsedd chef till att bli en ledare som personalen följer självmant, är en process som måste få ta tid. Att stressa fram denna process skadar chefen mer än den hjälper.

Om ni anlitar Mats skapas inte enbart en kunskap och förståelse i åhörarna. Mats ställer också åhörarnas professionella roll till sin spets till den grad att man går hem med nya kunskaper, nya tankar och motivationen att förbättra.

Mats R. Nilson är en mångfacetterad föreläsare med stor internationell erfarenhet. Mats föreläser och utbildar inom många olika ämnen, försäljning, chefsutveckling, time management för att nämna några.