fbpx

Mats Danielsson

Framgångsrikt bemötande. Den här föreläsningen är en mental vitamininjektion, med skratt, aha-upplevelser, insikt och fakta. Lättsamt, med sunt förnuft och utan pekpinnar men ändå med stort allvar leder Mats Danielsson er till insikt om bemötandet både internt och externt. En insikt, att just jag, kan med mitt eget bemötande påverka.

Områden:

Mer information:

Framgångsrikt bemötande eller, konsten att få människor omkring dig att trivas!

Detta är föreläsningen för dig som möter människor!

Mats Danielsson, med 13 år som föreläsare, distriktsköterska, chef, många år i näringslivet, politiker mm garanterar kvalité och erfarenhet på scenen. Han anlitas regelbundet som expert i både radio, TV och övrig media. Tusentals har redan lyssnat och skrattat med Mats för alla vill bli bra bemötta, det är det första som vi bedömer. Så självklart, men ändå måste det utvecklas oavsett om det gäller företag, vård, omsorg, skola, kommun, myndigheter eller annat. 

Den här föreläsningen är en mental vitamininjektion, med skratt, aha-upplevelser, insikt och fakta. Lättsamt, med sunt förnuft och utan pekpinnar men ändå med stort allvar leder Mats Danielsson er till insikt om bemötandet både internt och externt. En insikt, att just jag, kan med mitt eget bemötande påverka.  Ingen är betydelselös.

Under föreläsningen får du fem verktyg för bemötande och efteråt får du dessa verktyg i en PDF.

Mats föreläsning består av sju delar. I den första delen om hur vi uppfattar varandra, i den andra delen lyfts skillnaden på att möta eller bemöta. Den tredje delen presenterar de fem unika verktygen för bemötande Mats tagit fram.  Allt presenteras i en mix av fakta och fall anpassat utifrån er verksamhet.

Fjärde delen utvecklar insikten om hur man vinner en vän, för jag gillar den jag tror gillar mig. Exempel på hur bra bemötande som räddade allt i en svår situation. 

Konsten att möta människor på deras nivå, en förklaringsmodell till de reaktioner som människor vi möter handlar den femte delen om. Det är allt från energitjuvar till hur vår hjärna fungerar. För ibland måste vi byta utsiktstorn och professionellt hantera svåra reaktioner.

Att skapa glädje är en betydande faktor och i del sex berörs värdet av skratt och skratta kommer vi göra här. Men även att motsatsen, ett dåligt humör smittar och självklar med tips på hur du skapar arbetsglädje

Föreläsningen går i mål i den sjunde delen och då med ett exempel på hur det kan gå om man inte diskuterat bemötandet.  Med syftet att visa att diskussionen kring bemötande måste fortsätta på arbetsplatsen.

Mats ”etikettdoktorn” Danielsson
Mats Danielsson, är en av Sveriges mest anlitade experter på framgångsrikt bemötande hur det hänger ihop.

Han är ofta omnämnd som auktoritet inom området och får frekvent uttala sig i TV, radio och tidningar. Mats är sedan 13 år professionell föreläsare och hans föreläsningar är uppskattade och tusentals har lyssnat till honom (miljontals om vi även räknar TV och radio).

Med ett förflutet som företagare. distriktssköterska, näringslivet, chef, politiker och författare har han byggt upp ett brett kunnande och erfarenheter – ibland dyrköpta sådana…

Mats är även känd under alter egot ”Etikettdoktorn”, ett namn som myntades av Sveriges Radio. ”Du som gillar vett och etikett och arbetat med doktorer”. Alltså ingen doktorshatt, men ett stort intresse gör att Mats ofta anlitas av radio, TV och media som expert på detta ämne.

Mats är bl.a SVT:s expert vid Nobelfesten och har medverkat i Halv Åtta hos mig, Ung och bortskämd, Nyhetsmorgon och en lång rad med TV program.

Bokningsförfrågan för Mats Danielsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!