fbpx

Martina Skowronska

Expert narcissism, narcissistisk/psykisk misshandel och destruktiva relationer. Martina är författare till hyllade boken "genomskåda narcissisten". Boken har fått stor medial uppmärksamhet och Martina har bland annat gästat TV4 Nyhetsmorgon, Framgångspodden samt medverkat i omfattande artiklar i Dagens Nyheter och Aftonbladet.

Områden:

Mer information:

Martina Skowronska är specialiserad inom destruktiva relationer både privat och på jobbet. Hon är författare till hyllade böckerna “Genomskåda narcissisten!” och “Toxiska chefer” som är självhjälpsböcker i hur man hanterar dolda narcissister och destruktiva ledare. Böckerna har fått stor medial uppmärksamhet och Martina har bland annat gästat TV4 Nyhetsmorgon, Framgångspodden samt medverkat i omfattande artiklar i Dagens Nyheter och Aftonbladet. 

På ett lättillgängligt sätt föreläser Martina om hur man upptäcker ett subtilt och manipulativt beteende och hon ger tips på hur man hanterar toxiska människor i privata relationer och relationer på arbetsplatsen. 

Martina föreläser/utbildar inom:

  • Våld i nära relationer.
  • Psykisk/narcissistisk misshandel.
  • Narcissister och narcissism.
  • Toxiska chefer.
  • Destruktivt ledarskap. 
  • Destruktiva relationer på arbetsplatsen.

Martina är magister i retorik och har sedan 2007 arbetat inom kommunikationsyrket.

Bokningsförfrågan för Martina Skowronska

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!