fbpx

Martin Q Larsson

”Upptäck din inneboende kreativitet!” Alla människor är i grunden skapande varelser, men få känner till vidden av sin egen förmåga. Och ingen som en gång har hittat sin kreativitet vill lämna tillbaka den igen. På en timme kommer deltagarna att göra en resa genom en kreativ process.

Områden:

Martin Q Larsson

Bokningsförfrågan för Martin Q Larsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Upptäck din inneboende kreativitet!”

Alla människor är i grunden skapande varelser, men få känner till vidden av sin egen förmåga. Och ingen som en gång har hittat sin kreativitet vill lämna tillbaka den igen.

På en timme kommer deltagarna att göra en resa genom en kreativ process.
Inte genom att lyssna till en föreläsning som man sedan lägger i en pärm och glömmer oftast bort.
Utan genom att tillsammans skapa ett nytt musikverk på hög nivå, med ljud, röst, ord och rörelser.

Varje deltagare har med sig något personligt som låter, och under ledning av kompositörerna och musikerna Martin Q Larsson och hans kollega Leif Jordansson, bygger man av dessa personliga saker, ett musikstycke – eller kanske en liten föreställning – om ca 5 minuter.

Det blir en blandning av tankeväckande övningar, berättelser om hur kreativiteten kan väckas hos den mest oväntade, och en kort men intensiv repetition av stycket.

Till sina föreläsningar har de alltid med sig oväntade instrument och andra ljudalstrare.

Timmen slutar med uruppförandet av verket, vilket förevigas på cd-skiva.
Inga förkunskaper behövs.

Martin Q Larsson och Leif Jordansson är etablerade musiker och kompositörer med mångårig erfarenhet av att entusiasmera stora grupper. I Stockholm driver de orkestern The Great Learning Orchestra som består av ett 100-tal medlemmar – professionella och amatörer – som skapar musik tillsammans i olika konstellationer.