fbpx

Martin Fransson

”Leva medvetet”. Lär dig effektiva verktyg för att generera den förändring du önskar. Framgång sker genom att kunna ställa de frågor som öppnar upp till nya möjligheter i ökad medvetenhet och välja det som i sanning bidrar.

Områden:

Bokningsförfrågan för Martin Fransson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Leva medvetet”

Lär dig effektiva verktyg för att generera den förändring du önskar.

Aldrig förr i världshistorien har så mycket information och möjligheter funnits tillgänglig som nu.

Frågan är har du verktygen för att välja det som verkligen bidrar till ökad medvetenhet så kan välja det fenomenala leverne du önskar?
Framgång sker genom att kunna ställa de frågor som öppnar upp till nya möjligheter i ökad medvetenhet och välja det som i sanning bidrar.

I denna föreläsning får du lära dig verktyg som befrämjar din förmåga till att leva mer medvetet.
Medvetande (Consciousness) är det som är hetast idag inom hjärnforskning såväl som inom personlig utveckling. Få är de som kan definiera och ge verktyg som leder till ökad medvetenhet. Martin är en av dem, med över 20 år av erfarenhet inom området och tusentals som han arbetat med utifrån sina olika kompetenser.

Martin baserar föreläsningen på forskning på kompetens om kompetens, den nya meta disciplinen Kommunikologi.

Du får en interaktiv dag där du får träna verktyg som baseras på filtrering av årtionden av forskning om vad som gör skillnad när förändring är målet och kommunikation är medlet. Forskning och erfarenhet visar att inlärning som är kropps baserad och får öva att lära vidare, kommer vi ihåg till 80%. Därav den unika form av pedagogik som Martin tillämpar.

Martin Fransson har varit verksam som kiropraktor sen 1996, med ett fokus på att leva medvetet och proaktivt. Verksam som kommunikolog sen 2005. Han använder sina kompetenser när han arbetar med individer, grupper och organisationer. Han har assisterat tusentals människor genom åren som sökt honom för att uppnå sina mål. Leder kurser och seminarier sen 1997 med utgångspunkt kring hur hjärnan och övriga nervsystemet fungerar under stress såväl som vid topp prestation.