fbpx

Martin Andersson

Personliga varumärken i sociala medier. En föreläsning om ditt personliga varumärke i sociala medier, där Martin vill att du bygger din framtid med en tydlig riktning, vision och starka egna värderingar. Martin inspirerar till hur du skall marknadsföra dig i sociala medier, hur du arbetar med ett personligt varumärkeshjul, personlig PR och hur du bestrider jantelagen. Martin Andersson tränar, inspirerar och utbildar ledare och chefer. Martin är entreprenören med en passion för utveckling och ledarskap. Han har en bakgrund som chef inom restaurangbranschen, och är licensierad för personbedömningsverktyg, kapacitetstester, och befattningsprofiler via SLG Thomas International Ltd (Svenska Ledningsgruppen). Utbildad coach via ICF (International Coach Federation). Executive coach med assessment-tools för att coacha chefer. Certifierad i styrelsearbete och har studerat retorik, sociala medier och ledarskapsutbildningar. Han har deltagit i flera arbetsmarknadsprojekt med karriärcoaching, mentorskap och ledarutveckling inom näringsliv och offentlig sektor.

Områden:

Mer information:

Personliga varumärken i sociala medier

– Personligt varumärke är hur du kommunicerar och uppfattas av andra!

En föreläsning om ditt personliga varumärke i sociala medier, där Martin vill att du bygger din framtid med en tydlig riktning, vision och starka egna värderingar. Martin inspirerar till hur du skall marknadsföra dig i sociala medier, hur du arbetar med ett personligt varumärkeshjul, personlig PR och hur du bestrider jantelagen.  Martin arbetar idag med att utveckla chefer, ledare och entreprenörer till ett starkare personligt varumärke. Syftet med föreläsningen är att inspirera till nya tankar och att alla kan skapa sig en egen möjlighet till framgång. Föreläsningen passar både för karriärplanering och i interna sammanhang där företaget vill bygga starka värderingar.

Coachande ledarskap – Hur man coachar chefer till att bli ledare!

Föreläsningen handlar om hur ett företag kan påverkas och förändras genom coachande ledarskap. Vi sätter ständigt människor i komplexa situationer utan träning eller vägledning. Coachande ledarskap är till för företag och organisationer som vill börja leda istället för att chefa. Hur skall man coacha för bättre effektivitet och större arbetslust? Att skapa ”medledare” – medarbetare och ledare i en och samma person som själva har engagemanget att leda sitt arbete framåt ger effekt. Här krävs tydliga värderingar och förväntningar inför vad man skall bidra med som medarbetare. Under föreläsningen ges fem nycklar till ett framgångsrikt sätt att coacha sina medarbetare.

Moderator: Det blir en annan dialog och ett öppnare språk!

– Martin ställer upp som moderator vid ert nästa event!

Med sin bakgrund från coaching och servicebranschen har Martin alltid överraskande frågor och utmaningar till sina åhörare. Han är alltid väl påläst och med energi och inspiration lyckas han skapa den rätta stämningen, oavsett uppdrag. När någon utanför organisationen modererar ges det utrymme och möjlighet att ge ett tydligare budskap inför uppgiften. Det blir en annan dialog och ett forum där de rätta frågorna kan ställas. Martin tar uppdrag för konferenser, seminarier, kickoff eller paneldebatter.

Martin började sin karriär i restaurangbranschen och efter 10 år med service, kundvård och ledarskap tog karriären fart på allvar. Han tog tag i sitt personliga varumärke och funderade över sin framtid. Han driver nu framgångsrikt sitt företag där han också är VD.

Föreläsningar med Martin Andersson bygger alltid på dialoger och frågestunder. Han blandar sin förmåga att coacha deltagarna med frågor och kommentarer. Han bjuder alltid på flera övningar där deltagarna får tankeställare och chans till gruppdiskussioner.

Sagt om Martin Andersson

”Martin var mycket proffsig i sitt agerande. Föreläste, engagerade och utmanade på en lagom nivå. Alla förstod budskapet och var mycket engagerade i den övning vi genomförde, detta anser jag var Martins förtjänst.” – Cecilia Tretter – Försäljningschef på Com7 AB

”Martin var en mycket engagerad talare som greppade tag i våra besökare på vår föreläsning. Enkelt och kärnfullt framfört.” – Clas Wallin- Utvecklingsansvarig på Sensus

Martin Andersson tränar, inspirerar och utbildar ledare och chefer. Han föreläser gärna och Martin är entreprenören som har en passion för utveckling och ledarskap. Han har en bakgrund som chef inom restaurangbranschen, och är licensierad för personbedömningsverktyg, kapacitetstester, och befattningsprofiler via SLG Thomas International Ltd (Svenska Ledningsgruppen). Utbildad coach via ICF (International Coach Federation). Executive coach med assessment-tools för att coacha chefer. Certifierad i styrelsearbete och har studerat retorik, sociala medier och ledarskapsutbildningar. Han har deltagit i flera arbetsmarknadsprojekt med karriärcoaching, mentorskap och ledarutveckling inom näringsliv och offentlig sektor.

Bokningsförfrågan för Martin Andersson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!