fbpx

Marika Skärvik

Att leda utan att förlora sin identitet. Marika Skärvik har lång erfarenhet som chef och ledare men också som föreläsare. Hon är uppskattad eftersom hon delar med sig från verkligheten och de olika och många erfarenheter hon har som chef.

Områden:

Bokningsförfrågan för Marika Skärvik

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Att leda utan att förlora sin identitet

Marika Skärvik har lång erfarenhet som chef och ledare men också som föreläsare. Hon är uppskattad eftersom hon delar med sig från verkligheten och de olika och många erfarenheter hon har som chef. Vad som fungerat bra och vad som inte fungerat. Hon ger dig både praktiskt användbara modeller och verklighetsbaserade verktyg som du kan gå hem och jobba med direkt i din egen vardag. Oavsett om du är ny som chef eller senior, har du stor nytta av Marikas erfarenheter, råd och ofta osminkade sanningar från verkligheten.  Hon föreläser för både näringsliv som stat och kommun och landsting.

Marika inspirerar och vill ge alla med ledarambitioner en ”fair” chans att kunna vara chef, och människa. Marika har också en lång erfarenhet som mentor för chefer och är aktiv som bloggerska inom ledarskapsfrågor.

Marika Skärviks ämnen handlar om ledarskap från olika vinklar, hon anpassar föredragen till vilka grupperna är.

Rubrikerna är:

  • Att våga leda utan att förlora sin personliga identitet
  • Visioner och mod i ledarskapet
  • När empatin blir ett hinder för ditt ledarskap
  • En VD´s syn på HR
  • Hur och kan du förändra en företagskultur?
  • Resultatinriktat mentorskap

Marika Skärvik utsågs till Årets Chef 2005 och en av de 125 mäktigaste kvinnorna i näringslivet av Veckans Affärer 2009 & 2010. Med en lång bakgrund som operativ chef berättar hon med mod, allvar och humor hur du konkret kan göra chefskapet lite lättare. Tidigare chefs-och VD roller har varit inom Tieto, CarlsonWagonlit och Hudson Norden. Hennes bok Omänskligt mänsklig, har lästs av mer än 1500 chefer.

Marika har också fått utmärkelsen “Utmärkt föreläsare” av chefsnätverket CLOSE. Bakgrunden är att CLOSE medlemmar har givit hennes föreläsningar ett genomsnittsbetyg på minst 4,5 av maximalt 5.