fbpx

Marie Segelström

Glädjespridaren-Coachen-Föreläsaren. Marie älskar att interagera med andra människor. Intentionen är att sprida glädje och välmående till både grupper och individer. Hennes övertygelse är att vi själva vet vad som får oss att må bra och att alla är unika.

Områden:

Bokningsförfrågan för Marie Segelström

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Step out into the Unknown, it will never ever let you down.”

Som talare lär Marie er skapa goda vanor. Hon berättar vad som händer neurologiskt i hjärnan när man har skaffat sig en sund livsstil och hur ni kan höja er energinivå och ert välmående genom medvetna val. Hennes passion är att utbilda och förkovra sig i den senaste forskningen och att förmedla den på ett lättfattligt sätt så att man kan använda sig av kunskapen i verkligheten.

Marie har sedan hon var liten idrottat på elitnivå. Hon har även utbildat sig inom sjukvården och friskvården. De senaste femton åren har hon varit coach, föreläsare och utbildare inom stora organisationer och i olika projekt. Hon arrangerar även hälsoresor.

Marie anpassar sig efter gruppen hon möter så att varje föreläsning blir organisk. Hon är intensiv och oerhört energisk, samtidigt som hon är inlyssnande och lyhörd inför det som sker i rummet. Hon ser till att åhörarna får möjlighet att reflektera och att uttrycka kunskapen i sina egna liv och i sin egen verklighet. Intentionen är att öka medvetenheten om att vi själva väljer hur vi vill leva våra liv.

Marie samtalar med varje beställare om vilka behov och vilken intention han eller hon har med föreläsningen/workshopen/utbildningen och skapar utifrån det en skräddarsydd produkt.

Ni får med er massor av energi, nytt tänk men framför allt konkreta verktyg till sin verklighet och vardag både arbetsmässigt och privat.

Marie kan anlitas till att hålla föreläsningar, workshops, ledarskapsutbildningar, kickoff, inspiration, individuell coaching, weekends, etc

Ämnen:

 • Må bra
 • Må bättre
 • Hälsa
 • Hur vi skapar bra vanor
 • Hur vi skapar balans istället för stress
 • Kost/motion
 • Lyssnarskap
 • Kommunikation.

Expertområden:

 • Hur tankarna påverkar vår hälsa
 • Hur vi skapar bra måenden
 • Lyssnarskap
 • Kommunikation
 • Hur vi skapar välmående team

Språk: Svenska, Engelska

Föreläsning: “Stress eller glädje – en biokemisk resa” En föreläsning om hur du kan lära dig att medvetet välja att skapa biokemiska reaktioner i kroppen som gör dina hjärna klar, muskler avslappnade och ditt hjärta öppet.Marie Maittri tar dig på en biokemisk resa som hjälper dig att göra val som fyller på hjärnan med bra grejer: Dopamin, endorfin, serotonin och oxytocin och lär dig att hantera stresshormonerna adrenalin och kortisol. Du går från avstängt stressmonster till en skön du, helt enkelt.

Sagt om Marie:

”Jag har haft förmånen att samarbeta med Marie Segelström vid ett flertal tillfällen under de senaste åren både på min föregående arbetsplats Hotel Diplomat och min nuvarande Grand Hôtel Stockholm. Vi har anlitat Marie både som coach och som föreläsare till olika grupper i vårt personalteam. Nyckeln till Maries framgång enligt oss är att hon alltid når fram till alla trots den mångfald av medarbetare som vi har i vår bransch. Alla minns Marie och fascineras av hennes energi, närvaro och hennes sätt att få fram budskap och få våra medarbetare att skapa sina egna goda cirklar. Mycket positivt för hela vår organisation.”
Madeleine Barck
Hotellchef
Grand Hôtel Stockholm

”Vi samarbetar mycket med Marie Segelström för att öka hälsan och frisknärvaron hos våra medarbetare. Det gör vi både storskaligt och småskaligt.

Marie Segelström är mycket lätt att arbeta med och vi finner att hon är en expert på att läsa individer och hitta deras behov. I nuläget har vi ca 5 medarbetare som går till henne för personliga samtal i samband med psykisk ohälsa. Vi har upptäckt att när en psykolog inte hjälper, så är Marie fantastisk på att få människor att tänka om, se sina svagheter och coacha dem vidare till att ta andra steg. Det ger strålande resultat där en av mina medarbetare t ex helt lagt om kosten, slutat dricka alkohol och har tagit tag i sitt liv på ett sätt som ingen lyckats få henne att göra innan.

Jag har bara gott att säga om Marie och Träningspuls.”

Leila Fogelholm

Gruppchef SJ

”Marie genomförde på ett mycket medryckande och inspirerande sätt en engagerande och tankeväckande dialog på temat ’Må Bra och utnyttja tankekraften’ vid en team-building med vår nystartade avdelning.

Vi reflekterade kring våra egna förhållningssätt och fick positiv återkoppling, vilket var en starkt bidragande orsak till en mycket lyckad team-building.

Om jag bara hade 10 ord skulle jag ha skrivit: Jag är så nöjd med hur Marie genomförde sitt ’Må bra genom tankekraft’ med oss. En fullträff med mersmak. (Ja jag vet att det är mer än 10 ord, men jag tillåter mig att vara gränsöverskridande.”

Wille Jansson

Leveranschef

Samtrafiken i Sverige AB

”Marie satte igång ett nytänkande hos mig – precis som en föreläsning skall vara. Hon är naturlig, skicklig och framför allt inspirerande! Rummet fylls på att påtagligt sätt med energi när Marie gör entré – och ovanligt nog bär man med sig energin efteråt. Och så är hon rolig också!”

Ulf Mautner

Utvecklingschef SJ

”Jag vill bara säga tack för allt och wow vilken inspiration du har varit! Har haft så många insikter under dessa två dagar, du är amazing.”

Sandra Karlsson

Utbildad Hälsoinspiratör Postnord